Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 995,486
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

gokhanlro' Alıntı:
Ok.. Çağlar.. ;D

Benim el bürodan çıkar..... eve gider..... hazırlığını yapar....... sonra koya doğru yola çııııkaaaaaarrrr ... İletmemi istediğiniz şeyler varsa söyleyin.

hayat sizin valla..ükenin en güzel bölgesinde yaşıyorsunuz.herkese çok selam.

Etiketler

Dün akşam iş dönüşü yogun bir günün ardından..yemek faslı sonrası Gezenbilire takılıp bir yandan da tv seyrediyordum..

Saat 23.küsür idi.5 dakika önce s.comdaki ilanlara bakmıştım.kanallarda zapping yapıyordum. ;D
O an sevdigimiz bir arkadaşımız haber verdi. s.comdaki ilanan bakmamı söyledi.ilanı görünce kalbim küt küt atıyordu.Sanki sevdigi kızı bir an karşısında görmüş 17 lik delikanlı gibi.. :D

Aradım hemen...sözleştik..Sabah olmak bilmedi..desem anlarsınız artık..rüyamda bir ara bütün Toyota grubu ile bir etkinlikte buluşuyoruz...ben bol miktar fotograf çekiyorum.Hatta Çaglar bey egilip çektigim fotoya bakıyordu bile... :eek: :eek: ;D ;D

Neyse sabah sabah ezanı ile kalkıp ver elini ist..yagmur..yagmur..Bu trafikte istanbulda yaşayanlara Allah kolaylık ve sabır versin.. :D ben dayanamam yaw..

..

İlk görüşte hor kullanılmadıgı bir küheylan gibi dik duruşu beni cezbetti..

6 yıldır şu anki sahibinde imiş.Araç son 2 yılda 5000 km yapmış..Yani büyük çogunluk garajda yatmış.Beklemeden dolayı akü degiştirmişler. :smiley:

Sözleştik..TEM Servis Vecihi-Suat ustaya götürdük.Gereken kontrolleri yaptılar.146.000 Orijinal km'si :D ;D

Ön ve arka diferansiyel kilitleri var ve çalışıyor.

süper araç...

yeni aküyüde şu fotodan çözmüştüm ,,80 lerin akü göstergesi sadece yeni aküde bu kadar tepelerde gezer. ;D ;D

ayrıntılı foto bekliyoruz..

32571212vdv.jpg

Degerli insan Vecihi usta ile araç yanında bol sohbet yaptık.Bana güzel bir espri yaptı..

" İsmail bey inanın bu araç sizi on defa gömer !!!!!!.. " dedi...146.000 KM HİÇBİRŞEY DEGL Kİ BU ARAÇLAR İÇİN.. deyince kahkahayı koyverdik.. ;D ;D

O sırada aracımı Toyota servisine götüren yardımcı eleman geldi elinde aracın seceresi ile..Beraber ce çek ettik..Suat usta almamı istedi..

Karar verilmişti...artık..Ferman kesindi..olay bitti..

Dogru...depo boş oldugu için Suat usta bile "dönüşte yolda kalırsınız..Hemde bu trafikte " dedi..Aldık artık ... ;D ;D

Çok teşekkürler Tolga bey,Ömer bey.

olmayan arkadaşlara daha iyisini nasip etsin..

Bu arada severek alıp severek yavaş yavaş donattıgım,severek kullandıgım

kısa bir beraberligimiz olan FEROZA mı satılıga çıkartacagım arkadaşlar..

Haberiniz olsun..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.