burak hiç bir şey olmaz dana gibi araba 100 ler standart lastikle bile eşşek gibi yürüdüğünü gördüm ben kalmayaız ağır ağır gideriz önden kürşatı salarız peşinede biz düşeriz
yok yok alkol malkol yok parkur çıkışında bara gideriz direkt yada şilede eve kaçarız mangal başında devam ederiz ,sizin parkurlarda alkol olmaz çok dar
burak hiç bir şey olmaz dana gibi araba 100 ler standart lastikle bile eşşek gibi yürüdüğünü gördüm ben kalmayaız ağır ağır gideriz önden kürşatı salarız peşinede biz düşeriz
Abi 31-33-35 farketmez kimseyi bırakmıyoruz , dün aracın birisi iptal oldu etabın yarısını çekerek çıkarttık 33 le en fazla şase çamura oturur yarım metre çektikmi yürür sıkıntı yok ;D hem şu belgradın ormanları vx100 görsün biraz foto çekelim ;D
yok ben kurtarma operasyonu yapmakdan video çekemedim, G4 batıcam diye korkudan kimse gelmeden geçmiş aceleyle ondan görüntüsü yok ;D tiny belki vardır sorarım Tolgalara ama o kazana düştüğünden onu çekmemişde olabilirler
Eyvallah Kürşad.
Evet çekerken adamı deviriyor muşsun söylediğine göre
Tempus' Alıntı:
Abi 31-33-35 farketmez kimseyi bırakmıyoruz , dün aracın birisi iptal oldu etabın yarısını çekerek çıkarttık 33 le en fazla şase çamura oturur yarım metre çektikmi yürür sıkıntı yok ;D hem şu belgradın ormanları vx100 görsün biraz foto çekelim ;D
Abi valla önden ben geçtim fotograf ve video çekeyim diye, arabayı ileri parkettim indim, sonra gelen batti, Kürşaaddd yetişşş ;D ;D ;D gittim getirdim çektim sonra tekrar tekrar ;D en son artık gelmiyorum ben video çekicem dedim çektim 1-2 tane ;D ;D ;D yanımda fotografçı bile götürdüm ama oda çekemedi çizmesi filan yoktu adam gibi Gevherde daha fotograf vardır ama o çalıştı baya
evet ya, dün görüntülere bakınca korktum...ben 33'lerle karın üstü otururum gibi geliyor....ne yapsak bir de 3 ınc bodylift kit siparişi verip...35 e mi geçsek.... :
evet ya, dün görüntülere bakınca korktum...ben 33'lerle karın üstü otururum gibi geliyor....ne yapsak bir de 3 ınc bodylift kit siparişi verip...35 e mi geçsek.... :
yok abi yok sen bu sezon 33 kullan, sıkıntı çok yaşarsan yazın operasyon yaparız. 35 le 33 arasında asfalt performansında kayıplar kaçınılmaz olarak var.
yeni bir teknik bulalım....çekilen araçtan öndekine zil uzatalım... ;D
korna bile zaman zaman yanlış anlaşılıyor baksana...birde ıslanıp hiç çalmadığını düşünsene....çocukların ip bağlayıp arkalarından döne döne çektikleri plastik arabalara döneriz... ;D