Bakkan' Alıntı:Cihan senden güç alarak bende 100 le gelicem ;D
Amam benim patiler 33
nkurtkaya' Alıntı:15 şişe Votka
10 şişe tekila
75 kutu bira
5 lt su
yeterli mi?
cihanülker' Alıntı:burak hiç bir şey olmaz dana gibi araba 100 ler standart lastikle bile eşşek gibi yürüdüğünü gördüm ben kalmayaız ağır ağır gideriz önden kürşatı salarız peşinede biz düşeriz![]()
günaydın, iyi haftalar.......Tempus' Alıntı:yok ben kurtarma operasyonu yapmakdan video çekemedim, G4 batıcam diye korkudan kimse gelmeden geçmiş aceleyle ondan görüntüsü yok ;D tiny belki vardır sorarım Tolgalara ama o kazana düştüğünden onu çekmemişde olabilirler
Tempus' Alıntı:olmadı tem serviside götürürüz yanımıza ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:Abi 31-33-35 farketmez kimseyi bırakmıyoruz , dün aracın birisi iptal oldu etabın yarısını çekerek çıkarttık 33 le en fazla şase çamura oturur yarım metre çektikmi yürür sıkıntı yok ;D hem şu belgradın ormanları vx100 görsün biraz foto çekelim ;D
olcaytogezer' Alıntı:günaydın, iyi haftalar.......
Kürşadcığım, boş olsanda makinanın çekim sayısı artıp eskimesin diye mi kullanmıyorsun bilmiyorum... ;D ;D bizleri resimsiz bırakma.. ;D
Tempus' Alıntı:Abi 31-33-35 farketmez kimseyi bırakmıyoruz , dün aracın birisi iptal oldu etabın yarısını çekerek çıkarttık 33 le en fazla şase çamura oturur yarım metre çektikmi yürür sıkıntı yok ;D hem şu belgradın ormanları vx100 görsün biraz foto çekelim ;D
olcaytogezer' Alıntı:evet ya, dün görüntülere bakınca korktum...ben 33'lerle karın üstü otururum gibi geliyor....ne yapsak bir de 3 ınc bodylift kit siparişi verip...35 e mi geçsek.... :![]()
Bakkan' Alıntı:Eyvallah Kürşad.
Evet çekerken adamı deviriyor muşsun söylediğine göre![]()