Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 980,893

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
burak hiç bir şey olmaz dana gibi araba 100 ler standart lastikle bile eşşek gibi yürüdüğünü gördüm ben kalmayaız ağır ağır gideriz önden kürşatı salarız peşinede biz düşeriz :D

Valla bende girerim o zaman . Allah Allah....standart mıtandart anlamam artık....

Abi 31-33-35 farketmez kimseyi bırakmıyoruz , dün aracın birisi iptal oldu etabın yarısını çekerek çıkarttık 33 le en fazla şase çamura oturur yarım metre çektikmi yürür sıkıntı yok ;D hem şu belgradın ormanları vx100 görsün biraz foto çekelim ;D

Tempus' Alıntı:
yok ben kurtarma operasyonu yapmakdan video çekemedim, G4 batıcam diye korkudan kimse gelmeden geçmiş aceleyle ondan görüntüsü yok ;D tiny belki vardır sorarım Tolgalara ama o kazana düştüğünden onu çekmemişde olabilirler
günaydın, iyi haftalar.......

Kürşadcığım, boş olsanda makinanın çekim sayısı artıp eskimesin diye mi kullanmıyorsun bilmiyorum... ;D ;D bizleri resimsiz bırakma.. ;D

Eyvallah Kürşad.
Evet çekerken adamı deviriyor muşsun söylediğine göre :D

Tempus' Alıntı:
Abi 31-33-35 farketmez kimseyi bırakmıyoruz , dün aracın birisi iptal oldu etabın yarısını çekerek çıkarttık 33 le en fazla şase çamura oturur yarım metre çektikmi yürür sıkıntı yok ;D hem şu belgradın ormanları vx100 görsün biraz foto çekelim ;D

olcaytogezer' Alıntı:
günaydın, iyi haftalar.......

Kürşadcığım, boş olsanda makinanın çekim sayısı artıp eskimesin diye mi kullanmıyorsun bilmiyorum... ;D ;D bizleri resimsiz bırakma.. ;D

Abi valla önden ben geçtim fotograf ve video çekeyim diye, arabayı ileri parkettim indim, sonra gelen batti, Kürşaaddd yetişşş ;D ;D ;D gittim getirdim çektim sonra tekrar tekrar ;D en son artık gelmiyorum ben video çekicem dedim çektim 1-2 tane ;D ;D ;D yanımda fotografçı bile götürdüm ama oda çekemedi çizmesi filan yoktu adam gibi :smiley: Gevherde daha fotograf vardır ama o çalıştı baya

war war yüklicem aksam ben onun cektıklerını ;D

Tempus' Alıntı:

evet ya, dün görüntülere bakınca korktum...ben 33'lerle karın üstü otururum gibi geliyor....ne yapsak bir de 3 ınc bodylift kit siparişi verip...35 e mi geçsek.... ::smiley:

olcaytogezer' Alıntı:
evet ya, dün görüntülere bakınca korktum...ben 33'lerle karın üstü otururum gibi geliyor....ne yapsak bir de 3 ınc bodylift kit siparişi verip...35 e mi geçsek.... ::smiley:

yok abi yok sen bu sezon 33 kullan, sıkıntı çok yaşarsan yazın operasyon yaparız. 35 le 33 arasında asfalt performansında kayıplar kaçınılmaz olarak var.

Bakkan' Alıntı:
Eyvallah Kürşad.
Evet çekerken adamı deviriyor muşsun söylediğine göre :D

yeni bir teknik bulalım....çekilen araçtan öndekine zil uzatalım... ;D
korna bile zaman zaman yanlış anlaşılıyor baksana...birde ıslanıp hiç çalmadığını düşünsene....çocukların ip bağlayıp arkalarından döne döne çektikleri plastik arabalara döneriz... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,790
Kaydolan Son Üyemiz
osmanecrin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR