Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 978,370
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Arkadaşlar sıkıntı yok, siz nasıl isterseniz.İster kar,ister dağ,göl,deniz,çamur....

Etiketler

Tek bir şartım var bana o zaman kadar 80 kasa dizel bulun,yoksa yatar bak bu iş söyliyim

cihanülker' Alıntı:
faruk abiiiii ne diyorsunuz bursa işine

Cihanım bursa banada uyar..Recep kardeşimiz var lojistik desteğini alırız..Uludağ etekleri muhteşem olur..

fissek' Alıntı:
Tek bir şartım var bana o zaman kadar 80 kasa dizel bulun,yoksa yatar bak bu iş söyliyim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-col-aslanini-satiyorum-33027592/detay

buyur recebim hem dizel hem seksen hem indirimede girdi hemde taşıma sistemli bilgisayarı var ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-col-aslanini-satiyorum-33027592/detay

buyur recebim hem dizel hem seksen hem indirimede girdi hemde taşıma sistemli bilgisayarı var ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ben bu arabayı ilana çıkmadan bulmuştum ama biz turbo istiyoruz,kafamda 37'' lastikli araç yaratmak var.

geçen seferde Bursadaydı üst üste aynı yerde olmasın diyenler çıkabilirmi geçen sefer gidenlerden?

cihanülker' Alıntı:
o zaman ,GELENEKSEL TOYOTA BULUŞMASI BURSADA YAPILSIN DİYORUM evet diyenler parmak kaldırsın

Uludağ eteklerine hemde..ben varım

Cihancığım çok güzel özetlemişsin işte tek gerçek bu . Geçen gün gözlerime inanamadım FJ 80 izmitte çevre koruma bşk.lığı önünde km 540.000 km hala delikanlı gibi yere basıyordu

cihanülker' Alıntı:
haydi toyotacılar düşünün bakalım bursamı ???? izmitmi ????
ben izmit derim ;D ;D,ayrica baliklar da benden olur ,
bursa da zaten yarim bir bulusma yapmistik,lojistik konusunda da elimizden geleni yapariz.
aralik da iyi bence,benim de kasimda 15 gunluk yurt disi seyahatim var
selamlar

Tempus' Alıntı:
geçen seferde Bursadaydı üst üste aynı yerde olmasın diyenler çıkabilirmi geçen sefer gidenlerden?

İl sınırı aynı Kürşat,fakat lokasyon farklı olucak galiba.
Haa genel kanı başka biyer yönündede olursa,hiç önemli değil.
Maksat birlikte olmak,muhabbet

Mekan farketmez, beraber olalım yeter, dikine pancalos.
Ama gönlüm BURSAAAAAA diyor