fissek' Alıntı:Çok sağol,valla bakımlı,temiz ve bildik araba bulmak çok.İnsan satınca anlıyor,elindekinin kıymetini.
aozturk' Alıntı:Hayırlı olsun güle güle kullan Recep Bey, o araca 2 sene önce bende bakmıştım çok çok iyiydi . Umarım şimdi de öyledir, hatta bir resmini saklamıştım birazdan bulurum.
Selamlar
fissek' Alıntı:İnsan satınca anlıyor,elindekinin kıymetini.
Sağol dostum,ama benim aldığım araba Halit abinin eski arabası değil,Mustafa Özdağ ın eski arabası.Sen de vardın bilirsin, Soğucakta bunu kullanıyordu.gokhanlro' Alıntı:Recep kardeşim hayırlı olsun.... Bu aracın kıymetini bil ...... Antalyadan gidene kadar Halit ağbi "kıl"lık boyutunda iyi baktı araca hatta o araç yakmaz koklar bir rivayete göre...![]()
;D
selamlar
altay41' Alıntı:gunaydin arkadaslar
Recep kardes hayirli olsun,sonunda muradina erdin![]()
Evet abi,bu.Alan arkadaş daha sonra Ahmet ustaya ön,arka tampon ve komple mat siyah kaplatmış.Şimdi araç mat siyah kaplama.aozturk' Alıntı:bu araç![]()
![]()
tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullan...
![]()
![]()
![]()
fissek' Alıntı:Evet abi,bu.Alan arkadaş daha sonra Ahmet ustaya ön,arka tampon ve komple mat siyah kaplatmış.Şimdi araç mat siyah kaplama.
duyduk duyduk maceralarını cnmmmmmmmmmmmmmmm önce sen 3 lük olmuşsun ;D ;D ;DCDM-SUBARU' Alıntı:Günaydın.
Recep tekrar hayırlı olsun yeni makinan
Dün,Faruk abi ve Gürkan le birlikteydim,dedimdi yazık bunlar 3 lük olurlar maçtan önce gidip bi moral veriyim![]()
CDM-SUBARU' Alıntı:Dün,Faruk abi ve Gürkan le birlikteydim,dedimdi yazık bunlar 3 lük olurlar maçtan önce gidip bi moral veriyim![]()