Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 977,456

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Hayırlı olsun güle güle kullan Recep Bey, o araca 2 sene önce bende bakmıştım çok çok iyiydi . Umarım şimdi de öyledir, hatta bir resmini saklamıştım birazdan bulurum.
Selamlar

fissek' Alıntı:
Çok sağol,valla bakımlı,temiz ve bildik araba bulmak çok.İnsan satınca anlıyor,elindekinin kıymetini.

Recep kardeşim hayırlı olsun.... Bu aracın kıymetini bil ...... Antalyadan gidene kadar Halit ağbi "kıl"lık boyutunda iyi baktı araca hatta o araç yakmaz koklar bir rivayete göre... :D :D ;D

selamlar

aozturk' Alıntı:
Hayırlı olsun güle güle kullan Recep Bey, o araca 2 sene önce bende bakmıştım çok çok iyiydi . Umarım şimdi de öyledir, hatta bir resmini saklamıştım birazdan bulurum.
Selamlar

Sağol abi,hala öyle duruyor gibi,bakalım zamanla anlıcaz.

bu araç :D :D :D tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullan... :D :D :D

ZMİT 80.jpg

gokhanlro' Alıntı:
Recep kardeşim hayırlı olsun.... Bu aracın kıymetini bil ...... Antalyadan gidene kadar Halit ağbi "kıl"lık boyutunda iyi baktı araca hatta o araç yakmaz koklar bir rivayete göre... :D :D ;D

selamlar
Sağol dostum,ama benim aldığım araba Halit abinin eski arabası değil,Mustafa Özdağ ın eski arabası.Sen de vardın bilirsin, Soğucakta bunu kullanıyordu.
altay41' Alıntı:
gunaydin arkadaslar
Recep kardes hayirli olsun,sonunda muradina erdin :smiley:

Sağol Altan abi,aynen.

aozturk' Alıntı:
bu araç :D :D :D tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullan... :D :D :D
Evet abi,bu.Alan arkadaş daha sonra Ahmet ustaya ön,arka tampon ve komple mat siyah kaplatmış.Şimdi araç mat siyah kaplama.

fissek' Alıntı:
Evet abi,bu.Alan arkadaş daha sonra Ahmet ustaya ön,arka tampon ve komple mat siyah kaplatmış.Şimdi araç mat siyah kaplama.

Recep fiyat olarak bilmem ama iyi iş vede gerçekten kıymet bilen bir Toyota cının eline geçmesine sevindim. Hayrını gör keyfli sürüşler kardeşim.

Günaydın.

Recep tekrar hayırlı olsun yeni makinan :smiley:

Dün,Faruk abi ve Gürkan le birlikteydim,dedimdi yazık bunlar 3 lük olurlar maçtan önce gidip bi moral veriyim :D

recep abi hayırlı olsun müthiş arac efsane arac...allah insallah bizede nasip eder böyle güzel makina...fiyat konusunda bilgi verebilirmisin abi mahsuru yoksa fikir babında ::smiley:hani bizlere ::smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Günaydın.

Recep tekrar hayırlı olsun yeni makinan :smiley:

Dün,Faruk abi ve Gürkan le birlikteydim,dedimdi yazık bunlar 3 lük olurlar maçtan önce gidip bi moral veriyim :D
duyduk duyduk maceralarını cnmmmmmmmmmmmmmmm önce sen 3 lük olmuşsun ;D ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:

Sağolasın erkanım geldin yanımıza moralde verdin ama terslik beşiktaş iskelesi yerine karaköy iskelesine gitmenle başladı..Neyse sağlık olsun.. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR