Hayırlı olsun güle güle kullan Recep Bey, o araca 2 sene önce bende bakmıştım çok çok iyiydi . Umarım şimdi de öyledir, hatta bir resmini saklamıştım birazdan bulurum.
Selamlar
Recep kardeşim hayırlı olsun.... Bu aracın kıymetini bil ...... Antalyadan gidene kadar Halit ağbi "kıl"lık boyutunda iyi baktı araca hatta o araç yakmaz koklar bir rivayete göre... ;D
Hayırlı olsun güle güle kullan Recep Bey, o araca 2 sene önce bende bakmıştım çok çok iyiydi . Umarım şimdi de öyledir, hatta bir resmini saklamıştım birazdan bulurum.
Selamlar
Recep kardeşim hayırlı olsun.... Bu aracın kıymetini bil ...... Antalyadan gidene kadar Halit ağbi "kıl"lık boyutunda iyi baktı araca hatta o araç yakmaz koklar bir rivayete göre... ;D
Sağol dostum,ama benim aldığım araba Halit abinin eski arabası değil,Mustafa Özdağ ın eski arabası.Sen de vardın bilirsin, Soğucakta bunu kullanıyordu.
recep abi hayırlı olsun müthiş arac efsane arac...allah insallah bizede nasip eder böyle güzel makina...fiyat konusunda bilgi verebilirmisin abi mahsuru yoksa fikir babında :hani bizlere :