Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 968,454
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

bozuluyomu

o benım yasıtım olacaktıda gorecektı ahh ahh
saygımız var bırsey demıyoruz
teneke adamı bozar kardeşş

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
bozuluyomu

o benım yasıtım olacaktıda gorecektı ahh ahh
saygımız var bırsey demıyoruz
teneke adamı bozar kardeşş

Müco lokman ağabey geçende bir noktaya temas etti..haksızda değil hani.. :D "teneke" yanlış "aliminyum" doğru ;D esas onların arabaları teneke diyor heheheee

Tempus' Alıntı:
Ahmet abiye 5 shut attınmı kuzu gibi oluyor aksiyon filan kalmıyor ;D ;D ;D ;D
günaydın arkadaşlar
yoooo kürşat busefer hafiften dalaklar sağlam kalsın ;D ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ahmet abi,bu denli büyük bir organizasyonda eşli yada eşsiz gelin demek olmaz abi :D

Haa bende eşimi getirmiyicem.
Ama nasılsa Kürşat var abi sıkıntı olmaz ;D ;D baksana beni ayrıca belirtmiş,özlemiş anlaşılan ;D ;D

Yok yahu Erkancım ben öyle olsun demedim sadece genel eğilim belli olsun diye belirtmek istedim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR