Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 967,913
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Makınamı e demedı bana birşey iltahap kapmıs serum bagladılar dedi. bizde makara yapiyoruz adamla gerçi kapatirken bir bilgisayar lafi duydum ama o dayanamaz girer şimdi
dedim mrk basuru azmiş yaziyorum şimdi. oda bana i.. nelik yapma dedi terbiyesizzz hasta hasta yaa akillanmiçak bu rum Servise soyliyelimde takacaklari parçalari once steril yapsilar bariii.

Etiketler

gıderken bıtane bılgısayar goturıyım cocuga barı canı sıkılıyo orda ;D

Saçmalama otur evinde istiraatini yap sonra venedik yalan olursa evede giremezsin.

cemtascioglu' Alıntı:
ulen yok bırsey barsakta ıntahap olmus antıbıyotık fılan halledıcez ıns pzr gıdıcezmı ramo
geçmiş olsun kardeşim yat dinlen önümüz kış çok off road olur
;D

Hmm kendisiyle konuştum,şu anda iyi fakaaaaaaatttt son susturucu kurcalancak biraz ;D
Tabi bunun sonu nereye varır bilinmez ;D dikkat etmek lazım ;D alışkanlık yaparsa fenaaa ;D
Ahhhh ahhhh,1001 işte böyle dolup taşıyor zuahahahaha

CDM-SUBARU' Alıntı:
Hmm kendisiyle konuştum,şu anda iyi fakaaaaaaatttt son susturucu kurcalancak biraz ;D
Tabi bunun sonu nereye varır bilinmez ;D dikkat etmek lazım ;D alışkanlık yaparsa fenaaa ;D
Ahhhh ahhhh,1001 işte böyle dolup taşıyor zuahahahaha
;D ;D ;D ;D damat geliyormuş yanına erkan abeyyyyy ;D ;D

ne olacak abı tedavı olucaz dur bakarım pazartesı bellı olcak kolonoskobı sonucuna gore tedavı baslıycak ama benımkı cok bası yanı hızlı gecer 15 gunde fılan ıns dur bakarım allah buyuk

Allah büyükde dunya kuçuk dostum sen sigarayi birak kardeş
sen evdesin canin sikiliyodur dur sana bir bomba patlatiyim.

Cem insan gibi sigara içmiyorki istanbuldan antalyaya gidene kadar 3 paket filan içti.

Cem operasyon görüntüleri basına sızmasın dikkat et ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR