RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 4 Kas 2010 #14,977 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bozuluyomu o benım yasıtım olacaktıda gorecektı ahh ahh saygımız var bırsey demıyoruz teneke adamı bozar kardeşş
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bozuluyomu o benım yasıtım olacaktıda gorecektı ahh ahh saygımız var bırsey demıyoruz teneke adamı bozar kardeşş
07gokhanlc Defender100" TYT LC 80+406 Ünimog+Nissan PatrolY60 Mesajlar 1,433 Tepkime Puanı 2 Yer ANTALYA 4 Kas 2010 #14,978 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: bozuluyomu o benım yasıtım olacaktıda gorecektı ahh ahh saygımız var bırsey demıyoruz teneke adamı bozar kardeşş Genişletmek için tıkla ... Müco lokman ağabey geçende bir noktaya temas etti..haksızda değil hani.. "teneke" yanlış "aliminyum" doğru ;D esas onların arabaları teneke diyor heheheee
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: bozuluyomu o benım yasıtım olacaktıda gorecektı ahh ahh saygımız var bırsey demıyoruz teneke adamı bozar kardeşş Genişletmek için tıkla ... Müco lokman ağabey geçende bir noktaya temas etti..haksızda değil hani.. "teneke" yanlış "aliminyum" doğru ;D esas onların arabaları teneke diyor heheheee
CDM-SUBARU Zirve Mesajlar 2,337 Tepkime Puanı 0 5 Kas 2010 #14,979 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: Ahmet abiye 5 shut attınmı kuzu gibi oluyor aksiyon filan kalmıyor ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Haklısın ama,sonrada olanda sizin dalaklara oluyor ama ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: Ahmet abiye 5 shut attınmı kuzu gibi oluyor aksiyon filan kalmıyor ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Haklısın ama,sonrada olanda sizin dalaklara oluyor ama ;D
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 5 Kas 2010 #14,980 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bozacının sahıdı sıracı
07gokhanlc Defender100" TYT LC 80+406 Ünimog+Nissan PatrolY60 Mesajlar 1,433 Tepkime Puanı 2 Yer ANTALYA 5 Kas 2010 #14,981 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Ama doğru adamın dediği..
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 Kas 2010 #14,982 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.... hafta sonuna geldik...
Bakkan Gidilecek çok yer var Mesajlar 1,933 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 5 Kas 2010 #14,983 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydın
aozturk Kamp III Mesajlar 893 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 5 Kas 2010 #14,984 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydın arkadaşlar
AHMET07 senle çıkarım her yola TOYOTA 05323266617 Mesajlar 1,199 Tepkime Puanı 2 Yer ANTALYA 5 Kas 2010 #14,985 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: Ahmet abiye 5 shut attınmı kuzu gibi oluyor aksiyon filan kalmıyor ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... günaydın arkadaşlar yoooo kürşat busefer hafiften dalaklar sağlam kalsın ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: Ahmet abiye 5 shut attınmı kuzu gibi oluyor aksiyon filan kalmıyor ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... günaydın arkadaşlar yoooo kürşat busefer hafiften dalaklar sağlam kalsın ;D ;D ;D
aozturk Kamp III Mesajlar 893 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 5 Kas 2010 #14,986 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi CDM-SUBARU' Alıntı: Ahmet abi,bu denli büyük bir organizasyonda eşli yada eşsiz gelin demek olmaz abi Haa bende eşimi getirmiyicem. Ama nasılsa Kürşat var abi sıkıntı olmaz ;D ;D baksana beni ayrıca belirtmiş,özlemiş anlaşılan ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yok yahu Erkancım ben öyle olsun demedim sadece genel eğilim belli olsun diye belirtmek istedim.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi CDM-SUBARU' Alıntı: Ahmet abi,bu denli büyük bir organizasyonda eşli yada eşsiz gelin demek olmaz abi Haa bende eşimi getirmiyicem. Ama nasılsa Kürşat var abi sıkıntı olmaz ;D ;D baksana beni ayrıca belirtmiş,özlemiş anlaşılan ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Yok yahu Erkancım ben öyle olsun demedim sadece genel eğilim belli olsun diye belirtmek istedim.
aozturk Kamp III Mesajlar 893 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 5 Kas 2010 #14,987 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Ahmetcim sen uyma bunlara sağlam defans arada bir kontratak işi çözer ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Ahmetcim sen uyma bunlara sağlam defans arada bir kontratak işi çözer ;D ;D ;D
bacarmobil "Bitti" diye üzülme, "yaşandı" diye sevin.. Mesajlar 778 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 5 Kas 2010 #14,988 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi günaydın
AHMET07 senle çıkarım her yola TOYOTA 05323266617 Mesajlar 1,199 Tepkime Puanı 2 Yer ANTALYA 5 Kas 2010 #14,989 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi aozturk' Alıntı: Ahmetcim sen uyma bunlara sağlam defans arada bir kontratak işi çözer ;D ;D ;D [/ aynen valla Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi aozturk' Alıntı: Ahmetcim sen uyma bunlara sağlam defans arada bir kontratak işi çözer ;D ;D ;D [/ aynen valla Genişletmek için tıkla ...
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 5 Kas 2010 #14,990 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydın dostlar..
aozturk Kamp III Mesajlar 893 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 5 Kas 2010 #14,991 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydın Farukcuğum, Akşam iyidik değilmi ah bobo ah.....
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 5 Kas 2010 #14,992 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi aozturk' Alıntı: Günaydın Farukcuğum, Akşam iyidik değilmi ah bobo ah..... Genişletmek için tıkla ... Evet abi birazda şans yanımızda olsaydı garantilicektik bu işi..
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi aozturk' Alıntı: Günaydın Farukcuğum, Akşam iyidik değilmi ah bobo ah..... Genişletmek için tıkla ... Evet abi birazda şans yanımızda olsaydı garantilicektik bu işi..