Bak Müconun arabaya biner ve ileri geri konuşursan hayati tehlike yaşayabilirsin. Toyota buluşması diye Müco seni başka biyerlere götürebilir.
Sen Karacaahmeti gördün mü kanka? ;D
ata036' Alıntı:
ben muconun arabaya binecem şayet gelebilirsem ama içinemi binerim üstünemi bilemiyorum
Bak Müconun arabaya biner ve ileri geri konuşursan hayati tehlike yaşayabilirsin. Toyota buluşması diye Müco seni başka biyerlere götürebilir.
Sen Karacaahmeti gördün mü kanka? ;D
picasoyu ne edeceksiniz çekik göz tablosumu çizecek orada siz ofroyd yapın oda size baksın tablo çizsin abi kesin bişe diyemiyorum biraz durumlar sıkışık ama inan çok istiyorum nasip kısmet diyelim tarih bi yaklaşsın belli olur yakıt sonsorunuz varsa kıratı da getireyim sizin hesabınızı buluşmanızda kessin
picasoyu ne edeceksiniz çekik göz tablosumu çizecek orada siz ofroyd yapın oda size baksın tablo çizsin abi kesin bişe diyemiyorum biraz durumlar sıkışık ama inan çok istiyorum nasip kısmet diyelim tarih bi yaklaşsın belli olur yakıt sonsorunuz varsa kıratı da getireyim sizin hesabınızı buluşmanızda kessin
hiiç merak etmeyin yakıt sponsorunu bulun gerisi bana ait aks kesermiş siz kendi çürüklerinize bakın o kadar yola gidiyom bişe olmuyoda istanbula gelincemi aks kesecek bu araba hahaaay
allatan adam bunları okuyamıyo suan yoksa 1 hafta daha hastaneden cıkamaz ;D dun aksam makınaya bagladılar olm pazar off road yalan oldu dıyorum nabız bı anda 60 dan 100 e cıkıyo ;D