Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 968,707

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

ata036' Alıntı:
ben geldiiim herkese günaydın bir cayınız yokmu ısmarlayacak

hah şöyle Tarıkcığım 3 Aralıkda İstanbula gel misafirim ol 4 Aralıkta seni Bursa ya götüceğim.Gerçekten ve samimi söylüyorum.

aozturk' Alıntı:
hah şöyle Tarıkcığım 3 Aralıkda İstanbula gel misafirim ol 4 Aralıkta seni Bursa ya götüceğim.Gerçekten ve samimi söylüyorum.

abi etmen eylemen beni yoldan çıkartmayın : : zaten içim gidiyor

Kanka muhakkak bekliyoruz, araba çok tabi yerin her zaman hazır.

Uzaktan atıp tutmak olmuyo, gel bakalım şöyle ateşin başına, kızınca üzerine atlayacağımız mesafede olki rahatlayalım. ;D ;D

ben muconun arabaya binecem şayet gelebilirsem ama içinemi binerim üstünemi bilemiyorum

Bak Müconun arabaya biner ve ileri geri konuşursan hayati tehlike yaşayabilirsin. Toyota buluşması diye Müco seni başka biyerlere götürebilir.
Sen Karacaahmeti gördün mü kanka? ;D

ata036' Alıntı:
ben muconun arabaya binecem şayet gelebilirsem ama içinemi binerim üstünemi bilemiyorum

Bakkan' Alıntı:
Bak Müconun arabaya biner ve ileri geri konuşursan hayati tehlike yaşayabilirsin. Toyota buluşması diye Müco seni başka biyerlere götürebilir.
Sen Karacaahmeti gördün mü kanka? ;D

relax korkmayın muco beni sever öyle burda atıp tutmasına bakmayın siz beni görünce yelkenleri indiriverir hemen o

Tarık biletini al şimdiden mazaret yok...Kars ekibini kuralım orada be....Picasso da gelse keşke...

picasoyu ne edeceksiniz çekik göz tablosumu çizecek orada siz ofroyd yapın oda size baksın tablo çizsin abi kesin bişe diyemiyorum biraz durumlar sıkışık ama inan çok istiyorum nasip kısmet diyelim tarih bi yaklaşsın belli olur yakıt sonsorunuz varsa kıratı da getireyim sizin hesabınızı buluşmanızda kessin

kesse kesse aks keser kardeş o......Allah korusun

aozturk' Alıntı:
kesse kesse aks keser kardeş o......Allah korusun

hiiç merak etmeyin yakıt sponsorunu bulun gerisi bana ait aks kesermiş siz kendi çürüklerinize bakın o kadar yola gidiyom bişe olmuyoda istanbula gelincemi aks kesecek bu araba hahaaay

http://www.4x4offroads.com/1991-toyota-land-cruiser-ii-fj70.html

bu nasıl bir 70 kasa ya Türkiyede bunlardan hiç varmı?

Arkadaşlar cem kardeşimizin aracina taktigi sajmanin ismi tipronHemoroid çok özel bir şajman ama yan etkileri var agri yapiyor. muhahhaaaaaa

bu sefer güldürmedi ;D

allatan adam bunları okuyamıyo suan yoksa 1 hafta daha hastaneden cıkamaz ;D dun aksam makınaya bagladılar olm pazar off road yalan oldu dıyorum nabız bı anda 60 dan 100 e cıkıyo ;D