sağolasın abi valla benim aracı alacak yada toyotasıyla takas edecek birilerini bekliyorum valla ;D ;D ;D ;D ;Dçağlar' Alıntı:ya barbarosum naaptın, nasılsın.nooldu toyota ,hani yokmu daha)
bsayil' Alıntı:sağolasın abi valla benim aracı alacak yada toyotasıyla takas edecek birilerini bekliyorum valla ;D ;D ;D ;D ;D
ahhhh ahhhh Çağlarımmmmmmmm nasılda tuz bastım yarama yahuuuu biz birini bulamıyoruz sen 3 ünü ipe dizmişsin sanki beyavvv ;D ;D ;D ;D ;Dçağlar' Alıntı:gözümsün seç şurdan madem. ;D ;D ;D
discoyu istemem ama ,,,,canın sağolsun bi mangal yaparız koyda tamamdır. :-*
bimukabele abicim ;Dçağlar' Alıntı:bayram değil seyran değil eniştem beni niye optü ;D ;D ;D
severim ben barbaros enişteyi...10 numara insan.
tolgas' Alıntı:bnm eniştem toyota gıbı adam dicem ama olmucak ;D
çağlar' Alıntı:...severim ben barbaros enişteyi...10 numara insan.
çağlar' Alıntı:bayram değil seyran değil eniştem beni niye optü ;D ;D ;D
gökhan abeyyy nerelerdesin yahu araçlar çıkmış sanırım ;D ;D ;Dgokhanlro' Alıntı:Katılıyorum Çağlar kardeşim... Bizde severiz kendisini tatlımı tatlı ,şeker mi şeker .....;D,,,,, arabadan yana şansı yok ne fayda..
selamlar
10 numara diyince yağ geldi aklıma nedense ;D ;D ;Dçağlar' Alıntı:bayram değil seyran değil eniştem beni niye optü ;D ;D ;D
bsayil' Alıntı:gökhan abeyyy nerelerdesin yahu araçlar çıkmış sanırım ;D ;D ;D
umutcelikel' Alıntı:10 numara diyince yağ geldi aklıma nedense ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D kiev e gidiyorsan 1 ay sonra alsanızd olur abicim mesele değil ;D ;D ;D ;D ;D ;Dgokhanlro' Alıntı:Evet Barbaros ama önümüzdeki hafta alacağız... Ben bu gece Kiev e gidiyorum bu hafta olamayacak...
hehehheeee.... dimiiiiiiibsayil' Alıntı:;D ;D ;D ;D kiev e gidiyorsan 1 ay sonra alsanızd olur abicim mesele değil ;D ;D ;D ;D ;D ;D