Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 972,033

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

özdağlar aldı ise bir kaç ay sonra yapılı şekilde 45-50 ye sahibindene düşer bekliyelim görelim

bu arabayı alacak kişilerin %80 ini tanıyorum , normal binici bu arabaya bu parayı vermez zaten. Ya isoff dan filan birileridir, ya özdağlar ya adnan ofluoğlu.

Heytem abi olabilirdi ama o seçenek elendi ;D ;D ;D

Neden sana yakişirdi grup içinde kalsa bari

Şİmdi aklima geldi ersun abi kapar bu aracii

RedlinE' Alıntı:
Neden sana yakişirdi grup içinde kalsa bari

Şİmdi aklima geldi ersun abi kapar bu aracii
Sağol,hepimize yakışır, ama ben yeni 80 aldım,bide hilüx var.Baştan belki hilüxü satıp buna girerim diye düşünmüştüm ama bu araba çok boğuntuya gelecek.Sahibi yazdığı paraya bile vermiyor şimdi.Bir sürü kişi aramış,herifin kafası fena karışmış galiba ucuza satıyorum diye...

alan arkadaşa şimdiden açık çek 3-5 ay sonra aldığı fiyata alırım hiç dert etmesin satılırmı alırsam diye ;D

fissek' Alıntı:
Sağol,hepimize yakışır, ama ben yeni 80 aldım,bide hilüx var.Baştan belki hilüxü satıp buna girerim diye düşünmüştüm ama bu araba çok boğuntuya gelecek.Sahibi yazdığı paraya bile vermiyor şimdi.Bir sürü kişi aramış,herifin kafası fena karışmış galiba ucuza satıyorum diye...

Yok yok,biz TYT sevdalıları adam olmayız :D

kimde kaldı o araba çok merak ediyorum, duyan olursa söylesin :smiley: tem servise gelir gerçi kokusu kesin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

SON KONULAR

Geri