Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
hoş geldiniz efemmm ;D ;D ;Dumutcelikel' Alıntı:İyi akşamlar efemmmmm ;D
hoş geldiniz efemmm ;D ;D ;Dumutcelikel' Alıntı:İyi akşamlar efemmmmm ;D
bsayil' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ben arka kapıları iptal ettim zaten ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:iyiyim enişte sağol sen nasılsın... hep yabancı kahvelerde muhabbet ediyoruz yahu![]()
ne olacak bu halimiz
![]()
![]()
onuda sen kesiver yahu ;D ;D ;DTempus' Alıntı:bagajıda kestinmi ;D
bsayil' Alıntı:onuda sen kesiver yahu ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;DTempus' Alıntı:bende disco 1 v8 nerden bulurum diyordum ;D
yavuz-çelikel' Alıntı:yavuz-çelikel yazdı:
Akvaryumuma üç tane balık aldım, pazartesi günü.Aldığım balıklardan biri dişiydi, dişi torbanın içinde doğurdu, yerken yavruları 15 tane kurtardım.kavanozda büyüyorlar ,sevinirken bu akşam bir geldimki eve Ata baba beştane balık ölmüş diye haber verdi.
Gelip baktığımda akvaryumda dört tane balık kaldığını gördüm, 16 tane fıstık gibi balık öldü. Cenaze törenini yaptık biraz önce sifonla.Bilgisi olan varmı bu konuda.
Abi niye şaşırdın ki, bir dişi tüm ortamı dağıtmaya yeter..
Ufuk abii olayın özeti budur.
heytem abim nasılsın hayırlı gecelerXXSİLVERADOXX' Alıntı:kursad bi tane var. orginal 60bin km de düz vites 1996 model , 22 istiyor
evet abi anıl otoda kendini teşhir ediyor şu anda ;D ;D ;D ;D ;DXXSİLVERADOXX' Alıntı:abi seninki süper ,haberim yoktu
XXSİLVERADOXX' Alıntı:kursad bi tane var. orginal 60bin km de düz vites 1996 model , 22 istiyor
mergen' Alıntı:Kürşad bu senin için http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-fj-cruiser-turbo-dizel-38230629/detay![]()
yavuz-çelikel' Alıntı:yavuz-çelikel yazdı:
Akvaryumuma üç tane balık aldım, pazartesi günü.Aldığım balıklardan biri dişiydi, dişi torbanın içinde doğurdu, yerken yavruları 15 tane kurtardım.kavanozda büyüyorlar ,sevinirken bu akşam bir geldimki eve Ata baba beştane balık ölmüş diye haber verdi.
Gelip baktığımda akvaryumda dört tane balık kaldığını gördüm, 16 tane fıstık gibi balık öldü. Cenaze törenini yaptık biraz önce sifonla.Bilgisi olan varmı bu konuda.
Abi niye şaşırdın ki, bir dişi tüm ortamı dağıtmaya yeter..
Ufuk abii olayın özeti budur.