KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kaput keçesi dediğn kaputu açtığımızda karşımıza çıkan ses ve ısı izolasyonu yapan parçaysa eğer benim döşemeci kralını yapıyor ..4runnera yaptırmıştım çok memnundum.
şimdiki aractada ihtiyacım var,elini atınca dökülüyor.yaptıralım beraber.
hatta sana 2 kat yapsın,, dizel ya o bakımdan ;D ;D
Saolasın Çağlarcım,belki inanmayacaksın ama daha geçen sezon bitimi spreyledim ama malum araziye sık girince yok olup gidiyor.Hatta 2 sene önce 14 kutu würth sıkmıştım.Yağmur,çamur,kar derken hiç bir şey kalmadı. ;D Bakmayın oğlanın renginin temiz durduğuna,yakınına gelince şok oluyor insan.
Geçen gün caddede oğlanın pusetini katlarken şöyle bir diyolag geçti arkamda.
Adam; Bak negüzel heryeri çizilmiş,ama nede yakışmış.
Saolasın Çağlarcım,belki inanmayacaksın ama daha geçen sezon bitimi spreyledim ama malum araziye sık girince yok olup gidiyor.Hatta 2 sene önce 14 kutu würth sıkmıştım.Yağmur,çamur,kar derken hiç bir şey kalmadı. ;D Bakmayın oğlanın renginin temiz durduğuna,yakınına gelince şok oluyor insan.
Geçen gün caddede oğlanın pusetini katlarken şöyle bir diyolag geçti arkamda.
Adam; Bak negüzel heryeri çizilmiş,ama nede yakışmış.
Umut makas burçlarını ben arabayı aldığımın 2. ayında değiştirmiştim. Gerçekten çok etkiliyor.
Geçen ayda amortisörleri değiştim, patlak değildi ama yumuşamışlardı. Şimdi arabanın gidişi değişti, çok daha oturaklı oldu.
Eğer amortisörler eski ise sen de bir düşün.
Sedatcım yapan olsaydı çokdan yaptırırdım.Lancıların ve Jeepcilerininkini bile uydurmayı denedim olmadı.Kısmet bugüneymiş.Würth olayına pek bulaşmayın,altının çok temiz olması şart,ayrıca görüldüğü gibi oda pek dayanmıyor.Ama burada benim pek araziden çıkmayıp abartmalarımda var.Ara ara spreye devam daha hesaplı.Würthün kutusu enson 15 tl idi. ;D
Sedatcım yapan olsaydı çokdan yaptırırdım.Lancıların ve Jeepcilerininkini bile uydurmayı denedim olmadı.Kısmet bugüneymiş.Würth olayına pek bulaşmayın,altının çok temiz olması şart,ayrıca görüldüğü gibi oda pek dayanmıyor.Ama burada benim pek araziden çıkmayıp abartmalarımda var.Ara ara spreye devam daha hesaplı.Würthün kutusu enson 15 tl idi. ;D
Ben komple zift yaptırmayı düşünüyordum. Biz vosvoslarda her iki senede bir zift atarız çok iyi oluyor.
Benim vosvosta halen 35 senelik orjinal taban duruyor.
FJ40 için jift konusunda ne dersiniz?
Umut makas burçlarını ben arabayı aldığımın 2. ayında değiştirmiştim. Gerçekten çok etkiliyor.
Geçen ayda amortisörleri değiştim, patlak değildi ama yumuşamışlardı. Şimdi arabanın gidişi değişti, çok daha oturaklı oldu.
Eğer amortisörler eski ise sen de bir düşün.
Ben geçenlerde bütün burçları değiştirttim, herif lastik yerine peynirden burç taktı galiba, 2000 kmde darmadağın oldular...Ondan poliüretanlar çok farketti...
Amortisörlerde tabi ki gayet eski, patlak değil ama herhalde 150.000 kmlik felandır...Hiç başka markaya kaymadan orjinal Tokico çakıp geçecem...
Erkan bey, bizim yaptırdıklarımız standart zift, her sanayide bir ziftçi var.
Özel bir malzeme değil, vosvos için sanırım 100-150 lira civarı bir fiyatı vardı.
Şase boyası farklı birşey, ben arabayı toplamak için fiyat alırken, şasede boyanacak dediğimde boyacı, özel şase boyası var demişti.
Ben yeni attırdım. Kutusu 24 du yanılmıyorsam. Atta sorun yok ama çamurluk içlerinde atan yer oldu tinerle çok iyi silmek lazım en mantıklısı bıldıgımız şase boyası fırçayla atacak bir baba yiğit..