Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,010,004
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

çağlar' Alıntı:
ben temden alışverişş yapıyorum çok memnunum,tavsiye ederim.

yan sticker takımı, göğüs tutamağı ve orjinal kaput izolasyon keçesi soracağım şase numarasıyla''

bunlar biraz zor gibi diyorum ama.
Kaput keçesi direk geliyor...230 TL gibi birşeydi...Tutamak da 200 civarıydı. Sticker gelmeyebilir ama benimki orjinal zaten, yedek diye alacağım bulursam...Esas marş gelmez gibi...

Etiketler

kaput keçesi dediğn kaputu açtığımızda karşımıza çıkan ses ve ısı izolasyonu yapan parçaysa eğer benim döşemeci kralını yapıyor ..4runnera yaptırmıştım çok memnundum.
şimdiki aractada ihtiyacım var,elini atınca dökülüyor.yaptıralım beraber.

hatta sana 2 kat yapsın,, dizel ya o bakımdan ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Saolasın Çağlarcım,belki inanmayacaksın ama daha geçen sezon bitimi spreyledim ama malum araziye sık girince yok olup gidiyor.Hatta 2 sene önce 14 kutu würth sıkmıştım.Yağmur,çamur,kar derken hiç bir şey kalmadı. ;D Bakmayın oğlanın renginin temiz durduğuna,yakınına gelince şok oluyor insan.

Geçen gün caddede oğlanın pusetini katlarken şöyle bir diyolag geçti arkamda.

Adam; Bak negüzel heryeri çizilmiş,ama nede yakışmış.

Kadın; Kafayı yemişsin sen. ;D

ben alta takıntılıyım.şu bauhause larda satılan 600 dereceye dayanıklı mat siyah sprey var.dönem dönem onu tıslıyorum.

tugsan75' Alıntı:
Saolasın Çağlarcım,belki inanmayacaksın ama daha geçen sezon bitimi spreyledim ama malum araziye sık girince yok olup gidiyor.Hatta 2 sene önce 14 kutu würth sıkmıştım.Yağmur,çamur,kar derken hiç bir şey kalmadı. ;D Bakmayın oğlanın renginin temiz durduğuna,yakınına gelince şok oluyor insan.

Geçen gün caddede oğlanın pusetini katlarken şöyle bir diyolag geçti arkamda.

Adam; Bak negüzel heryeri çizilmiş,ama nede yakışmış.

Kadın; Kafayı yemişsin sen. ;D

Diyalog çok iyiymiş ;D ;D ;D

Korumalar hayırlı olsun, sizin şimdiye kadar yaptırmamış olmanıza şaşırdım.

umutcelikel' Alıntı:
poliüretan makas burçları takıldı ;D 4 makaslı takoz arabada bu işlemin bu kadar güzel sonuç doğuracağını ummazıdm,

Umut makas burçlarını ben arabayı aldığımın 2. ayında değiştirmiştim. Gerçekten çok etkiliyor.
Geçen ayda amortisörleri değiştim, patlak değildi ama yumuşamışlardı. Şimdi arabanın gidişi değişti, çok daha oturaklı oldu.
Eğer amortisörler eski ise sen de bir düşün.

çağlar' Alıntı:
koruma iyi olmuş hayırlı olsun..tuğsan bi ara arabayı getirde altını bi boyayalım spreyle.. ;D

Bu sprey nasıl birşey, tüpte falan mı satılıyor, kendimiz kolay uygulayabilirmiyiz.

benim dediğim kaliteli sprey boya..temiz iş olsun dersen öncesinde tiner püskürtüp arkasaından da kaba bi zımpara lazım..

tuğsanın dediği wurth ,zift mantıklı bişey. wurth daha iyi ama pahalı biraz.

Merhabalar...bu başlık çok iyi olmuş..1 haftadır net siz bir hayat sürüyordum ...muhabbet koyulaşmış ..kolay gele

Sedatcım yapan olsaydı çokdan yaptırırdım.Lancıların ve Jeepcilerininkini bile uydurmayı denedim olmadı.Kısmet bugüneymiş.Würth olayına pek bulaşmayın,altının çok temiz olması şart,ayrıca görüldüğü gibi oda pek dayanmıyor.Ama burada benim pek araziden çıkmayıp abartmalarımda var.Ara ara spreye devam daha hesaplı.Würthün kutusu enson 15 tl idi. ;D

tugsan75' Alıntı:
Sedatcım yapan olsaydı çokdan yaptırırdım.Lancıların ve Jeepcilerininkini bile uydurmayı denedim olmadı.Kısmet bugüneymiş.Würth olayına pek bulaşmayın,altının çok temiz olması şart,ayrıca görüldüğü gibi oda pek dayanmıyor.Ama burada benim pek araziden çıkmayıp abartmalarımda var.Ara ara spreye devam daha hesaplı.Würthün kutusu enson 15 tl idi. ;D

Ben komple zift yaptırmayı düşünüyordum. Biz vosvoslarda her iki senede bir zift atarız çok iyi oluyor.
Benim vosvosta halen 35 senelik orjinal taban duruyor.
FJ40 için jift konusunda ne dersiniz?

sedat bey bende benim bj75 düşünüyorum acaba eskiden araç altlarına sürülen şasi boyaları vardı onun gibi birşeymi

hsbasar' Alıntı:
Umut makas burçlarını ben arabayı aldığımın 2. ayında değiştirmiştim. Gerçekten çok etkiliyor.
Geçen ayda amortisörleri değiştim, patlak değildi ama yumuşamışlardı. Şimdi arabanın gidişi değişti, çok daha oturaklı oldu.
Eğer amortisörler eski ise sen de bir düşün.
Ben geçenlerde bütün burçları değiştirttim, herif lastik yerine peynirden burç taktı galiba, 2000 kmde darmadağın oldular...Ondan poliüretanlar çok farketti...
Amortisörlerde tabi ki gayet eski, patlak değil ama herhalde 150.000 kmlik felandır...Hiç başka markaya kaymadan orjinal Tokico çakıp geçecem...

simurg2' Alıntı:
sedat bey bende benim bj75 düşünüyorum acaba eskiden araç altlarına sürülen şasi boyaları vardı onun gibi birşeymi

Erkan bey, bizim yaptırdıklarımız standart zift, her sanayide bir ziftçi var.
Özel bir malzeme değil, vosvos için sanırım 100-150 lira civarı bir fiyatı vardı.

Şase boyası farklı birşey, ben arabayı toplamak için fiyat alırken, şasede boyanacak dediğimde boyacı, özel şase boyası var demişti.

adakuzey' Alıntı:
Merhabalar...bu başlık çok iyi olmuş..1 haftadır net siz bir hayat sürüyordum ...muhabbet koyulaşmış ..kolay gele

Sayın adakuzey FJ40 başlığında bekliyoruz sizin fotoları :D

Ben yeni attırdım. Kutusu 24 du yanılmıyorsam. Atta sorun yok ama çamurluk içlerinde atan yer oldu tinerle çok iyi silmek lazım en mantıklısı bıldıgımız şase boyası fırçayla atacak bir baba yiğit..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,800
Kaydolan Son Üyemiz
Okaliptus23

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR