Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
    Yeni bir toyota maceramı paylaşayım sizlerle, Ailece görüştüğümüz doktor  bir  arkadaşımızın 
1996-97 (orasını tam bilmiyorum) ama ön arka kilidi olan  136000km de  koltuk altlarında  daha naylon 
korumalarının parçaları duran,kilidi daha kullanılmadığını tahmin ettiğim(nasıl kullanılıyor  diye  bana  
sormuşlardı )  sadece eşinin şehir içinde kullandığı HDJ  80 toyotasını satmak  için benden  yardım  
istedi . Bende  Sadece  aracını  ben  aldım  dedim.Hemen , çok sevdiğim ve gerçekten emsalleri  
arasında çok iyi durumda  olan  Hilux mı satılığa  çıkarttım,(malum  duygusal  sebepler. ) Fakat satmak 
biraz  zaman  aldı,Bu arada arkadaşların ev işi olduğundan HDJ 80 i satmaları biraz  acil di, 20 gün  
beni  beklediler.  tabiiki fiat  araştırmasıda yapmışlar, ilk  konuşmalarımızda 45 - 50 bin tl arası  ben  
alabilirim  demiştim .Galerici bir  arkadaşları  60 bin tl  ye satarız  böyle  bir  aracı demiş.tabiiki  bizim  iş  
zora  düştü .neyse  biz  aracı  alamadık.  hılux te  gitti  kaldık  toyotasıızzz,şimdi  bir  arayış  
içersindeyim. Sabırla  bekliyorum  Yeni  Toyotamı  bulmak  için.
                                                                                         sevgilerimle