hsbasar' Alıntı:Cihan çok yakışmış, canavar birşey olmuş, yakından görmek lazım en kısa zamanda.
;D ;D ;D
hsbasar' Alıntı:Bu arada, artık Libya Türk vatandaşlarına vize uygulamıyor ve maliyet çok fazla olmaz.
Otogaz yok ;D sadece benzin ve dizel mevcut. Benzinde ne yakıyorsa aracınız 20 ye bölün, maliyet o olur ;D
cihanülker' Alıntı:amin bakalım 38 ayakkabılarla nasıl koşacak![]()
Cihan çok istiyorum ama denk gelmiyor benim dönüş 23 Ocak'a sarktı. Yerdeğiştireceğim arkadaş 17 Ocakta Trablusta olacak, ekibe gelmesi devir teslim falan derken en erken 23 Ocakta dönebileceğimcihanülker' Alıntı:sedat senin şafak az kaldı nasıl olsa ,yaparız bir kamp organizasyonu ,ama şu antalya kampını atlama ,çok güzel olacak ne yap et gel
cihanülker' Alıntı:iyi güzelde arabanın yakacağı tamam ucuzda benim yakacağım yokki orada yahu ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D Bende onu diyecektim bu iş 38 lede bitmeeeez ;D ;D
hsbasar' Alıntı:Yavuz biraz önce eklediğin fotolara baktım, 38" e geçince disconun arka paçalıklar çok küçücük kalmış ;D
BBOYTED' Alıntı:bu TYT cular coşmuş ya süperrrhttp://www.vidoemo.com/yvideo.php?i=LWRfWFJfcWuRpMS1GQjg&arctic-trucks
XXSİLVERADOXX' Alıntı:ahmet usta da sağolsun, etli ekmek ve dondurmalı bişeyler yedirdi bize, allah razı olsun