Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,237,788
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Kursat merhaba,
oncekı yazıları okudumda ,plaka konusundakı kanun ıptal oldu,isteren aynı plaka ıle devam edebılırsın,ıstemezsen yenı plaka alırsın,plaka degısımınle de (baska sehırden de olsa)
muayenenın ılgısı yok,aracın halen muayenesı varsa ,aracda herhangı bır degısıklık yapmıyorsan,renk,lpg,vınc,cekı demırı vs ,sadece yenı ruhsat plaka,devam
selamlar

Etiketler

altay41' Alıntı:
Kursat merhaba,
oncekı yazıları okudumda ,plaka konusundakı kanun ıptal oldu,isteren aynı plaka ıle devam edebılırsın,ıstemezsen yenı plaka alırsın,plaka degısımınle de (baska sehırden de olsa)
muayenenın ılgısı yok,aracın halen muayenesı varsa ,aracda herhangı bır degısıklık yapmıyorsan,renk,lpg,vınc,cekı demırı vs ,sadece yenı ruhsat plaka,devam
selamlar

plakayi degistiricem abi, ama muayene gerekiyor dediler hazir muayene olucaksa vinc vs herseyi isleteyim diyorum, plakayida degistirebilirim bana ait bir plaka olsun bakicam. port bagaj, vinc, ceki demirini isletip bir kerede bir daha ugrasmamak en sorunsuzu, kafayi takan bir trafik polisi durdursa ugrastirir.

bugunku gezimizin goruntuleri burda, discovery ler batti lexus ve suzuki yurudu ;D ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57111.0

Tempus' Alıntı:
plakayi degistiricem abi, ama muayene gerekiyor dediler hazir muayene olucaksa vinc vs herseyi isleteyim diyorum, plakayida degistirebilirim bana ait bir plaka olsun bakicam. port bagaj, vinc, ceki demirini isletip bir kerede bir daha ugrasmamak en sorunsuzu, kafayi takan bir trafik polisi durdursa ugrastirir.

bugunku gezimizin goruntuleri burda, discovery ler batti lexus ve suzuki yurudu ;D ;D ;D ;D

ya sen ne kılıbık adamsın ya desene onlara ben tepeden baktım onlar zor yerlerı denedı ben yanlardan duzgun yerlerden denedım dıye kalmıslıgımızı kendıne ne yoruyorsun sende gec ondan sonra yaz kursatımmm :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57111.0

Arkadaşlar 1999 veya 2000 model VX100 bakıyorum, bilginiz olsun. Tavsiyeleriniz varsa bilmek isterim.

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar 1999 veya 2000 model VX100 bakıyorum, bilginiz olsun. Tavsiyeleriniz varsa bilmek isterim.
BURAK,
ne haber iyi karar vermissin,sahibinde 1-2 guzel arac var ,onlara bir bak,
bana gore fiyatlar lpg siz ,34-35 max,lpg li,37-38 max. alinabilir
yazdiklarim dusuk km li araclar icin ,

Altan Abi merhaba,

bende fiyat konusunda senle aynı düşüncedeyim ama bakalım bulabilecekmiyim?

altay41' Alıntı:
BURAK,
ne haber iyi karar vermissin,sahibinde 1-2 guzel arac var ,onlara bir bak,
bana gore fiyatlar lpg siz ,34-35 max,lpg li,37-38 max. alinabilir
yazdiklarim dusuk km li araclar icin ,

FJ40 henüz satılmadı, corollayı sattım.
Sağolasın umarım bütçeme uygun güzel bir tane bulabilirim.

cemtascioglu' Alıntı:
burak sattınmı fj 40 vx 100 super hayırlı olsun ınsallah temız bırtane alırsın

iyi aksamlar cumleten bir fj 40 la ilgileniyorum yedek parça genelde nasıl bilgisi olan arkadaşlar tavsiye ederlermi ve parça sorunu olurmu şimdiden tşk ben antoff dan erdoğan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler