Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,236,303
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

çağlar' Alıntı:
en küçük land cruiserci geldi arkadaşlar, gerçi o pek farkında değil ama bu durumun ;D ;D ;D

Çağlar Allah analı, babalı büyütsün. Vatanına milletine faydalı bir evlat olsun.

Etiketler

ilginç bir araba
tamponlar ust seri avrupa 80 ama acilir cam yok vede duz vides? araç turbo ama adam yazmamiş. usr barlar çakma yuksek ıhtımalle yan basamaklarda km orjinalde hiç birsey digil ama o tampona kumaş doşeme nasil olur bilemem.

RedlinE' Alıntı:
ilginç bir araba
tamponlar ust seri avrupa 80 ama acilir cam yok vede duz vides? araç turbo ama adam yazmamiş. usr barlar çakma yuksek ıhtımalle yan basamaklarda km orjinalde hiç birsey digil ama o tampona kumaş doşeme nasil olur bilemem.

araba antalya ahmet abininkinin aynısı..

tekrar teşekkür ediyorum bu arada iyi ve hayırlı dilekleriniz için , sağolun arkadaşlar.

RedlinE' Alıntı:
oda ilginç zaten sen dinlemedinmi ahmet abiden hikayesini

mücahit camlar değişir ,tamponlar değişir zor değil bunlar.değiştirmişlerdir belki.belkide çok başka bir coğrafyaya üretilmiş araç ,gümrüklü gelmiştir memlekete ..

ben artık bilemiyorum hangisi orjinal hangisi ne ..venezüellaya ayrı bir araç , moğolistana yine ayrı,ingilizlere,avustralyaya ayrı.toyota 80 kasa işi çorba gibi oldu ;D ;D

97 model karburatörlü vx80 mesela

38565783_DSC02167.jpg

38565785_DSC02169.jpg

mücahit şu prado göstergelerinden kafaya taktım aklında olsun bir yerde rastlarsan bir link at.

şundanmıydı seninki

m0002.jpg

arkadaslar,
arac gumrukten alinip toplanmis,ben gorustum,adam toyota ci,elinde 5-6 tane toyota varmis, fj40 tan 80 e kadar seri,
gumrukten alip topluyor

80 cilerden ilgilenen varsa

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Altimeter-Console-1991-98-FZJ80-Toyota-Land-Cruiser-/330441186668?cmd=ViewItem&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4cefd45d6c

Picture 1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler