Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,236,155
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

hayır evinin onünde oglu kaçırmış yani araba dereye uçmuş o da gumrüğe terketmiş sonra alırım tr plaka yaparım dıye sonra başkaları aracı almış o da buna çok üzgündü şimdi görürse tabi dahada üzülecek

Etiketler

takla atmis araba alinmaz abi, sadece off roadda kullanicaksan anca, asfaltta uzun yolda vs guvenmem

doğan66' Alıntı:
Selam kürsad alınır da o paraya nerdeysevx 100 fıyatı ama bunu hep bız yaptık pamukova dan sonra 80 ler altın oldu

Valla abi, arac 40 ediyorsa temizi takla atip toplanmisi en fazla 25-30 etmeli, takla atip toplanmis arabayi temizi fiyatina satarsan kimse almaz, almamalida. Ben yari fiyatina bile almam sahsen takla atmis arabayi.

bizim camiadan almazlar bence çünkü paylaştiğımız bilgileri herkes görüyor ve sorarlarsada yardımcı oluruz . buda bizlerin sitemizin verdiği avantaj

acaba turkiyede kac tane yurur durumda vx80 veya lx450 var

bu arada benim araca vinc i ruhsata islemek icin aracin teknik belgeleri, uygunluk belgelerini istediler, bunlar muhtemelen aracin ilk ruhsati cikarken trafikdeki dosyasina konmustur, bunlari nerden bulurum yada nasil tekrar cikarttiririm?

la havle gece gece yatarken bunu gordum ruyama giricek simdi :smiley:

http://www.4x4review.com/Features/Tech/FJ803LinkSuspension/tabid/286/Default.aspx

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D Abi alıcıya geçmişinden bahsediyorlarsa sorun yok, CİLLOPPPPPP diyerek satarsa kötü tabi:smiley:)))

Aynen öyle Umut ...gerçi artık Toyota alacak olan önce Gezenbilirde tanıdık arıyor ;D ;D

Tempus' Alıntı:
acaba turkiyede kac tane yurur durumda vx80 veya lx450 var

bu arada benim araca vinc i ruhsata islemek icin aracin teknik belgeleri, uygunluk belgelerini istediler, bunlar muhtemelen aracin ilk ruhsati cikarken trafikdeki dosyasina konmustur, bunlari nerden bulurum yada nasil tekrar cikarttiririm?

Kürşad benim toyota'nın önceki sahibi Çağlar'dı.
Özelden bir sor bakalım o nasıl yaptırmış.
Burdan'da belki konuyu atlayabilir.

Ve Burak kardesimizin yeni VX100 u hayirli olsun ;D ;D ;D japonun V8 i ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler