Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,266,338
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
ulen o paraya başka alacak hurda olmayınca direkt land rover ( game over ) :D :D :D

Ya suzukiye binseydi off road kabiliyeti daha iyi daha sorunsuz tabi sizin arabaların yanında geze geze adam komplekse girdi illa büyük bişi olucak ;D BJ 60 alsaydı tank gibi binerdi :D

Etiketler

bsayil' Alıntı:
mücahitim piyasada toyota kalmadıki kardeşim ne yapayım benimki biraz mecburiyet oldu ama anlattın kadar pişman olmıyacağım cnmmmmmmmmmmm

vay barbaros abi senmi aldın disco hayırlı uğurlu olsun allah kazsız belasız kullanmak, batan toyotoların tamponlarını kopartırcasına çekip çıkartmak nasip etsin :D :D :D

Tempus' Alıntı:
Ya suzukiye binseydi off road kabiliyeti daha iyi daha sorunsuz tabi sizin arabaların yanında geze geze adam komplekse girdi illa büyük bişi olucak ;D BJ 60 alsaydı tank gibi binerdi :D

Abicim bizde kısmet yokki bj 60 fiyatlarıda uçtu anlıyacağınız ben harekete geçene kadar atı alan üsküdarı geçti

ata036' Alıntı:
vay barbaros abi senmi aldın disco hayırlı uğurlu olsun allah kazsız belasız kullanmak, batan toyotoların tamponlarını kopartırcasına çekip çıkartmak nasip etsin :D :D :D
eyvallah Tarık cım ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
Abicim bizde kısmet yokki bj 60 fiyatlarıda uçtu anlıyacağınız ben harekete geçene kadar atı alan üsküdarı geçti

Barbaros bu yeni birsey degil, son 2 senedir fiyatlar boyle. Ayrica senin arac Discolar icindede cok ozel bir arac.
Dubai versiyonu gibi, cift klima :D

ahada yazıyorum en fazla 1 sene biner ;D ;D ;D

neyse bari bunu kolay satarız üstüne çok masraf etmezse ;D

barbarosa :D ;D (sedatada):smiley:)

disco_animation.gif

Tempus' Alıntı:
ahada yazıyorum en fazla 1 sene biner ;D ;D ;D

neyse bari bunu kolay satarız üstüne çok masraf etmezse ;D

işte gerçeği gören adam bunada binmedim demiyeyim yavvvvvvvv ;D ;D ;D

ya adam arabayi gormeden koltuguna oturmadan birde dıscocu cıktı basimiza bak bak laf sokuyo pişman olmicakmiş.
cihan abiiiiiiiiiii
arkadaşa şemşiyeden bahsettmedin galibaa
sizin ordadami enişteleri segmiyolar. ayip ayipp

tarik hocam bulaşma bana gozunu seviyim zaten çikmiş adimiz millet toplanip bizi cagirmiyor. birde beni gaza getirme (kisme gormeden sormadan edemicem senin levye kurşundan hizli gidiyor herhal :smiley:) )

sedat ben sizde içinizdeki birikimleri kusun bu arada firsat cikmişken
valla kurşatta politik kafasi kizar satar arabayi
en iyi dostum çaglar

kazasiz belasiz kardeşim tekrar

hsbasar' Alıntı:
Barbaros bu yeni birsey degil, son 2 senedir fiyatlar boyle. Ayrica senin arac Discolar icindede cok ozel bir arac.
Dubai versiyonu gibi, cift klima :D

sedatcım sanırım kıskanıyorlar benim yaptığımda cesaret ister

Cihanı bile ikna ettim düşün
;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,977
Kaydolan Son Üyemiz
KaganKayak

Çevrimiçi üyeler