Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,264,873
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

RedlinE' Alıntı:
gordum gordum. ebayda var. ama kablo cekmek lazim bir ara niyetlendim. ulan dedim iyice saracakalr sıngapur diye vaz geçtim.

ledli ayna falan ,,korkarım yakında şu hale getirirsiniz arabaları ;D

c1002ys.jpg

Etiketler

far yikama bende var.:smiley:
kililacak ilk parçalarin başinda ama yansa feneda olmazdi. birde onun altinda işik olani var. kapinin onunu aydinlatiyor. O güzel işte.

power led takacaksin ama onu yapmak lazim aciyi ayarlamak lazim. senin aynada isi sensoru yok dimi?
kucuk bir parça takilabilir. içinde ledleri olan komple direk onu takacaksin. ama tam olarak su diyemicem. kisa yan sinyaller olabilir. mesela 3 kasanin yan sinyalleri olabilir. ince dir. yan sanayisini takabilirsin. bunun gibi birşey digek led işi seni aşabilir.

RedlinE' Alıntı:
power led takacaksin ama onu yapmak lazim aciyi ayarlamak lazim. senin aynada isi sensoru yok dimi?
kucuk bir parça takilabilir. içinde ledleri olan komple direk onu takacaksin. ama tam olarak su diyemicem. kisa yan sinyaller olabilir. mesela 3 kasanin yan sinyalleri olabilir. ince dir. yan sanayisini takabilirsin. bunun gibi birşey digek led işi seni aşabilir.

anlamışem bu iş beni aşar antalyada zor yaptırırım ,istanbula gelince bakarız kardeş

Cihan abinin arabada yavaş yavaş Singapur yolcusu oluyor Mücahitinki gibi ;D ;D ;D

Bu arada benim çakma procomp jantlardan gelmiş adamın stoğuna, hatta dışında kaya cızığı için çemberimde gül oya olanlarıda varmış. Toyota jant ihtiyacı olanlara duyurulur

senın jantın aynısının flanslısı
flanşli olmasi güzel ama jantin kendi hosuma gitmedi. delikleri kuçuk

RedlinE' Alıntı:
senın jantın aynısının flanslısı
flanşli olmasi güzel ama jantin kendi hosuma gitmedi. delikleri kuçuk

Sana kız ve jant beğendirmek deveye hendek atlatmakdan zor zaten ;D ikinci jant olarak alıyoruz sonucda ucuz sağlam ve orta karar bişi olsa yeter. Ama Erkan sormuş sanırım 15 varmış 16 yokmuş.

var al sanada resım
içim isinmadi ortasi çok duz delikleri ufak cj5 lerinkilere benziyor. para deliklimi ne diyorlar buna

CIMG6734.jpg

hoca kaç paraymış bu jantlar, iyiymiş allı güllü ;D ;D

sağlammı bide kırılmasın 2 gün sonra???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler