Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,264,873
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

bsayil' Alıntı:
abi yarın gelenleri beğenmezsek takas ederiz olmazsa yada geri yollarız onu

seninkide beş bijon dimi serdar abi ben farkında bile değilim valla

serdar beyinki sana uymaz..toyota sağlam arac 6 bijon olur ;D ;D ;D

Etiketler

ben bir tane 33 lastik üzerinde denedim 15-8inch mangels..diğer tarafdada şimdi üstündekiler....... topal oldu araba beğenmedim...
uymasına uyuyor.
usa de 15 e 10 inch kullanan var birkısım...15 jant olacaksa 35 de lastik olmalı...

çağlar' Alıntı:
ben bir tane 33 lastik üzerinde denedim 15-8inch mangels..diğer tarafdada şimdi üstündekiler....... topal oldu araba beğenmedim...
uymasına uyuyor.
usa de 15 e 10 inch kullanan var birkısım...15 jant olacaksa 35 de lastik olmalı...

yok zaten 15 janta geçersem 35 olur lastikler, ama ben kalipere sürter diye düşündüm 16 jant bile içi bombesi fazla olunca sürttü bende

Tempus' Alıntı:
yok zaten 15 janta geçersem 35 olur lastikler, ama ben kalipere sürter diye düşündüm 16 jant bile içi bombesi fazla olunca sürttü bende

flanşlı olması gerektiğini belirtmemiştim anlarsın diye ;D ;D

15 e 10 inch jantta 3-5 de flans lazım..

peki normal asfalt ve günlük kullanımda 33 kullanıyorumda, sadece arazi için sök tak lastiği 35 yapsam, Low da kullanırken de ayna maruti ihtiyacı duyarmıyız?

Tempus' Alıntı:
peki normal asfalt ve günlük kullanımda 33 kullanıyorumda, sadece arazi için sök tak lastiği 35 yapsam, Low da kullanırken de ayna maruti ihtiyacı duyarmıyız?

sevgili kursatım sen kaşınıyon anlaşılan.

Çağlar zaten 35 leri ben sadece kısa mesafe off road için düşünüyorum ve o lastikleri takarsam 60 ı geçmem filan mümkün değil , uzun yol ve gündelik kullanımda 33 lere devam ederim diye düşünüyorum. Bu durumdada söylediğin şeyleri yaşarmıyız?

Tempus' Alıntı:
Çağlar zaten 35 leri ben sadece kısa mesafe off road için düşünüyorum ve o lastikleri takarsam 60 ı geçmem filan mümkün değil , uzun yol ve gündelik kullanımda 33 lere devam ederim diye düşünüyorum. Bu durumdada söylediğin şeyleri yaşarmıyız?

tak be kardeşim kim tutsun seni artık ;D ;D ;D

olursa bir sorun varır gideriz temservis suat ustaya, olmazsada hepimiz 35 lenelim madem 8) 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler