Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,188,797
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

çağlar' Alıntı:
ya madem öyle bende disco alacam ..cihan soğuttu bizi teneke diye diye.

toyotada iyide kardeşim özeleştiri yapmak lazımsa parça yok veya pahalı,vergi zaten en sinirime batan durum.13-14 yaşında arabaya indirimiyle 2000 lira veriyorum ...

en iyisi barbarosun suzukiyemi talip olmak nedir bilemedim. ;D

Ramazan ayı ya çağlar doğru yolu buluyormusun nesin heheheheeee ;D ;D :D

Etiketler

suzi bana kuçuk olur.
discoya talibim bende.yükseltmesi ucuz parça çok...

yazık günah ya 2 yılda 4000 lira vergiye para yazık değilmi yani.

yükseltecem dersin binbir türlü internet taklası 2-2500 e anca yükselir.kinlendim gidip girişecem şimdi arabaya ;D ;D

çağlar' Alıntı:
suzi bana kuçuk olur.
discoya talibim bende.yükseltmesi ucuz parça çok...

yazık günah ya 2 yılda 4000 lira vergiye para yazık değilmi yani.

yükseltecem dersin binbir türlü internet taklası 2-2500 e anca yükselir.kinlendim gidip girişecem şimdi arabaya ;D ;D

:D :D :D....... aman haaa...

ya discoda dert, alırken ucuz da ön arka kilit tak, yok orasını ağır hizmet yap kırılmasın burasını yap kırılmasın, ayna marutiydi ıvırdı zıvırdı standart vx80 parasını geçiyor ;D Barbaros iyi bilir ;D

Tempus' Alıntı:
ya discoda dert, alırken ucuz da ön arka kilit tak, yok orasını ağır hizmet yap kırılmasın burasını yap kırılmasın, ayna marutiydi ıvırdı zıvırdı standart vx80 parasını geçiyor ;D Barbaros iyi bilir ;D

araca harcadığıma genellikle acımamda şu vergiye takılıyorum bu ara ;D ;D

birde bilen söylesin 97 model arac hangi dilimde olur. yani 13 yaşındamı 14 yaşındamı??

Tempus' Alıntı:
Disco 2 vardı bende TD5 şimdi Cemdeki araç disco 1 kullandım denemez pek.

Çağlar bende ödedikten sonra bayağı hayıflanmadım değil ama elden gelen ...hayıflanmak...

1997 13 olmalı...????

Tempus' Alıntı:
Disco 2 vardı bende TD5 şimdi Cemdeki araç disco 1 kullandım denemez pek.

Kürşad sorumun sebebi; biliğin üzere disco 1 ler daha mekanik araçlardır..arazide olması gerekende bu. discoII-td5 ler ise elektronik ve buna bağlı olumsuzlukları üzerinde taşıyan araçlar.... Unutmamak lazım

"Ne kadar teşkilat o kadar müşkilat"

selamlar

Tempus' Alıntı:
o vergiye ödediğinin 5 katını her sene yakıt vergisine veriyorsundur zaten

Ağabeycim iyi kötü bir hobimiz var ne olur bu vergi yakıt mevzuularına girip hobilerimizi fobi yapmayalım :smiley: ;)

satılık disco var suzi var ;D ;D ;D ;D ;D

hem heryeri değiştirdim hala standart 80 parasına gelemedim masrafta ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
satılık disco var suzi var ;D ;D ;D ;D ;D

hem heryeri değiştirdim hala standart 80 parasına gelemedim masrafta ;D ;D ;D ;D

G4 turuncusuna boya getir üstünede suziyi alır seni tüm dertlerinden kurtarırım hahaha ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,909
Kaydolan Son Üyemiz
SEZGİNM

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR