yok ağlamıyorum iyi yapılmış bi seksene 40 bin vermeye hazırım her zaman ;D ;D ;DTempus' Alıntı:ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına ;D
bsayil' Alıntı:yok ağlamıyorum iyi yapılmış bi seksene 40 bin vermeye hazırım her zaman ;D ;D ;D
sen vermezmisin ??? ??? ??? ??? ;D ;DTempus' Alıntı:hahahaha ;D
40 a bulursam 25 e veririm hiç düşünmem ;DTempus' Alıntı:sen Discoyu 20 ye verirsen olur ;D
bsayil' Alıntı:40 a bulursam 25 e veririm hiç düşünmem ;D
alınca haberin olur zaten ;D ;D ;D ;DTempus' Alıntı:40 a bulursan banada haber verde 50 ye satıp 10 kar edeyim ;D ;D ;D
bsayil' Alıntı:alınca haberin olur zaten ;D ;D ;D ;D
ayağına sağlık kardeşim binlerce teşekkür sayende luzumsuz hayal kurmaktan kurtuldum Antalya ya yolun düşünce sana hamamda kese attırıcam yorgunşluğun çıksın diye ;D ;D ;D ;DTempus' Alıntı:sana gidip araba bile bakıyorum istanbulda be ;D
bsayil' Alıntı:ayağına sağlık kardeşim binlerce teşekkür sayende luzumsuz hayal kurmaktan kurtuldum Antalya ya yolun düşünce sana hamamda kese attırıcam yorgunşluğun çıksın diye ;D ;D ;D ;D
hoş geldin Yavuz abi ;D ;Dyavuz-çelikel' Alıntı:çeneniz düşmüş yine oku oku gözüm bozuldu. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D pişt bıral eller öyle bilsin detaylar izdiham yaratır ;D ;DTempus' Alıntı:allah razı olsun be turizm cenneti antalyada biz düşe düşe tellak düştü ;D ;D ;D