Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 995,196

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Benim arabayı nedne götürmüyorum Antalyaya sanıyorsunuz orda içirip içirip sonra beni disco ile yollarlar korkuyorum ;D ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
dansöz çıktı ortaya... ;D ;D...ama yok masaya çıkmadan para takmam.... ;D ;D

ya ne dansözü abi sahibinden de 32 000 e ilana koydular aracı , pazarlık payı 30 a filan bitti heralde ondan ucuz :D

Tempus' Alıntı:
ya ne dansözü abi sahibinden de 32 000 e ilana koydular aracı , pazarlık payı 30 a filan bitti heralde ondan ucuz :D
eh orası fiyata göre doğru...ben 33.000 e aldım...diğer kriterlere de bak.... 8)

olcay abi
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.yazicilarav.com/resim/tufek/m3super90tack.jpg&imgrefurl=http://www.yazicilarav.com/tufek.php%3Fsayfa_no%3D15&usg=__5hT8DKtil1iiEKEnjmRf-eaul9c=&h=66&w=340&sz=5&hl=tr&start=18&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=MResJz75Y5rBUM:&tbnh=23&tbnw=119&prev=/images%3Fq%3Dm3%2Bsuper%2B90%2Btactical%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26tbs%3Disch:1

eger buysa orda duran evrak hazir p.tesi gidiyim o fiyata iki takla atarim en paçalisindan

Donsöz mu çik çik çikkk çok ayip abiler....

Dinimizde hatalar yüze vurulmaz biiyosunuz.
öyle kabul ettik biz kendisini napalim

altay41' Alıntı:
Yaw su Caglar in aldigi arabayi cok merak ettim,ayrica bu araci Caglar kendine mi aldi yoksa arkadasina mi aldi,kendine aldiysa lexus noldu :eek: :eek: :eek:

Abi bu araba bizim düşmesini beklediğimiz eski istanbul sosyetesi araçlarından biri, fenerbahçede düştü, 300 000 civarında araba hiç lpg takılmamış. Çağların mevzu karışık haftaya filan karar verir napacağına ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
Donsöz mu çik çik çikkk çok ayip abiler....

Dinimizde hatalar yüze vurulmaz biiyosunuz.
öyle kabul ettik biz kendisini napalim

toyota aldım sana gene yaranamadım ben tekrar land rover alıcam bu ne ya ;D

bizim sitede bıtane lexus war kilitli standart toprak rengı oda super bı araba

yok bee iyiye gidiyosun. eskiden neydi öyle haftanin uç gunu sanayide dunya paralar harca foruma gelince ee araci bir tek yikamak için sanayiye goturuyorum efemm yok yaaaa
yalancininn....

cem bile yazmiş agzindan kaçti heralde 3 gun sanayi 2 gun evde kaliyodu araç diye 85 bini harcayinca rahatladim diyo adam
amaa burdaki kiritik soru şuu ne kadar rahat kalacak ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,794
Kaydolan Son Üyemiz
fuatkollayan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR