Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,008,623
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

altay41' Alıntı:
Abi sen neredesin :mad: :mad:,dilekce vericem forumdan attirmak icin ;D ;D

Altancım 1- 2 hafta tatil yaptık darmadağın oldum anca toparlanmaya başladım umarım önemli bir şey kaçırmamışımdır ;D ;D ;D

Etiketler

simurg2' Alıntı:
Her sabah ilk iş bakıyorum düşüyor böyle alana tekrar hayırlı olsun .Birde arkadaşlar disco I leri olanlar yapılı yada yapısız satıyor acep neden toyotalar ipek yolundayamı katılacaklar bu arada o proje ne aşamada bilen varmı arkadaşlar

İpek Yolu projesi bir süredir yatıyor Erkan. Umarım en kısa sürede toparlanırız ama kanımca artık bu işi önümüzdeki bahar değil daha sonraki bahar yapabiliriz.

hsbasar' Alıntı:
Ben ev aldığım için satacağım, Barbaros alışkanlıktan satıyor ;D Birşeyleri güncellemesi lazım onun. Yoksa Disco I güzel araç, hatta LR grubunda binilecek en ideal araç

Diğer arkadaşları bilmiyorum.
;D ;D ;D ;D güncell ;D ;D ;D

mergen' Alıntı:
İpek Yolu projesi bir süredir yatıyor Erkan. Umarım en kısa sürede toparlanırız ama kanımca artık bu işi önümüzdeki bahar değil daha sonraki bahar yapabiliriz.

Serkan hocam Nisanda gideriz diyor ;)

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D güncell ;D ;D ;D

Bak geldi işte forumumuzun güncelcisi ;D

Şükrü kardeş herkes vx 80 leri çekermiş alıtına ver elini ipek yoluna 2012 bahar gibi ;) ;) ;) ;)
sedat kardeş senin udrumu biliyorum sende şükrü kardeş gibisin ev alana allah yardım etsin önce başımızı sokacak ev gerisi teferruat

simurg2' Alıntı:
Şükrü kardeş herkes vx 80 leri çekermiş alıtına ver elini ipek yoluna 2012 bahar gibi ;) ;) ;) ;)
sedat kardeş senin udrumu biliyorum sende şükrü kardeş gibisin ev alana allah yardım etsin önce başımızı sokacak ev gerisi teferruat

Ben ipek yolunu çok istiyorum, eğer 2012 ye plan yaparsak gelme ihtimalim daha yüksek olur.
Sende araç işini halletmiş olursun o zamana kadar ;)

çağlar' Alıntı:
sedatım senin araba hazır zaten ;D ;D

Toyo tooyootaa, çıkarım seninle her yola....

bsayil' Alıntı:
abi onu güncelleme işini erteledim beklesinler senlemkonuştuktan sonra vazgeçtim arabaya ağırlık verdim
;D ;D

Barbaros sen bana göre plan yapma, benim ne yapacağım belli değil şu an.

hsbasar' Alıntı:
Toyo tooyootaa, çıkarım seninle her yola....

Barbaros sen bana göre plan yapma, benim ne yapacağım belli değil şu an.
yok kardeş sana göre değil programım duruyor işte öyle sana lazım olursa sana olmazsa kime lazım olursa tarzı duruyor ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR