Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 993,110

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

ya arkadasım cakma laz 120 cıkıyorum kayboluyorsunuz arkamda sonra gaz kesıyorum merak edıyorum nede olsa cakma makma ama genede laz arkada kalması hosuma gıtmıyor beklıyorum yarısa gelince bende 35 lastik arabada cadır 4 kısının kamp malzemesı jeneratorden buzdolabına ne ararsan var araba 3 ton olmus onlar 31 lastıkle artıslık yapıyorlar ne tavanda sepet ne cadır bombos arabayla gectık dıyorlar bu suna bencer bos kamyonla dolu kamyonun yarısması e sonuc ne olur sızce tabıkı geçıcek geçmese ayıp bıdıbıdı

CDM-SUBARU' Alıntı:
Eniştecimmmmm ;D
Ne demiş büyüklerimiz ;D "... Değişmeyen tek şey, değişim..."
Yani,her fani bigün değişecek ;D
allah bizide cabirin değişiminden korusun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Cem haklisin kardeşim o zaman delikanli gibi gazliyomuyuz. benim dizel senin dizel kuzusuna sogucakda istersen duzde istersen gişelerden gişlere nasil dersen kardeşşşş her turlu kardeşşşş bana uyar kardeşşşş toyata boru degil.

Benim aracada hafif falan demicen dimi.

bu arada aklini nasil almişssam teli evde unutmuş adam alooo ofluu senin işlem tamam yarin ara beni tarif ederim. Ulann tenekeci insanlik gör bee beş dakkada beşiktaş

""
Ayrıca düşünüyorum da..şu anda almak üzere oldugum ruhsatta lpg işli degil.Oysa 2-3 güne kadar da lpg taktırmak istiyorum.iki defa ruhsat işi ile ugraşmamak için en pratik ne yapmalıyım. ""

tartarini marka lpg istanbulda en güvenilir iyi fiyata nerede yaptırabilirim.
[/quote]

BF Goodrich 285*75*16 lastik almak istiyorum.4 adet (5 adet degil ;D ) nereyi tavsiye edersiniz ? sanırım tanesi 400 gibi mi ??? yoksa daha fazla mı.
[/quote]

Arkadaşlar bu konuda sizlerden yardım istiyorum..

mdr' Alıntı:
""
Ayrıca düşünüyorum da..şu anda almak üzere oldugum ruhsatta lpg işli degil.Oysa 2-3 güne kadar da lpg taktırmak istiyorum.iki defa ruhsat işi ile ugraşmamak için en pratik ne yapmalıyım. ""

tartarini marka lpg istanbulda en güvenilir iyi fiyata nerede yaptırabilirim.

BF Goodrich 285*75*16 lastik almak istiyorum.4 adet (5 adet degil ;D ) nereyi tavsiye edersiniz ? sanırım tanesi 400 gibi mi ??? yoksa daha fazla mı.

Arkadaşlar bu konuda sizlerden yardım istiyorum..
ismail bey en son lpg Burak arkadaşımız bakkan taktırdı en taze bilgiler onda ruhsatı bekletirseniz tabi iki iş çıkmamış olur lastık konusundada erkan abimiz cdm subaru en doğru bilgileri aktaracaktır

CDM-SUBARU' Alıntı:
Aahahahah yaw,dilimi eşşek arısı soksaydı,ihale bize kaldı yine bak yaaa ;D
;D ;D ;D ;D erkan abeyyyyy yeni 80 ci ismail bey lastik ihtiyacı varmış fazla kafasını karıştırmadan biz bi el atsan konuya ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D erkan abeyyyyy yeni 80 ci ismail bey lastik ihtiyacı varmış fazla kafasını karıştırmadan biz bi el atsan konuya ;D ;D ;D

lastiklerle ilgili soru sormaz Erkana inşallah ;D

Barbaros bey iyi akşamlar,

Erkan beyle konuşuyoruz lastik konusunu...Kendisi yardımcı olacak.Teşekkürler..

LPG de Tartarini konusunda kim yardım edebilir..usta ve fiyat konusunda..

bsayil' Alıntı:

İsmail Bey in sıkıntısını yarın çözeriz :smiley:

Yaw hala kendime gelemedim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR