Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 992,994

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cemtascioglu' Alıntı:
gokhanlro' Alıntı:
Çıkardın abicim elbette.. :p :D Onlar asıl ....Oradan çıkacağını bildikleri için göndermediler... :D :D ;)

gökhan abi sen ve nejat kardeşim de olmasa varya yanmıstım ben ah ah ah ömrümü yediler toyotacılar ;D
Cem kardeşim,,,Sen yine şanslısın İst.de.. ya biz ne yapalım ... Tyt aldık hala kurtulamadık Cihan dan :D :D :D

yani ben geldim gördüm ordaki baskıyı adam canım landını satıp toyotaya gecti gene yaranamıyor ordan anlayın tarikat bunlar tarikat mumkun degil adama kullandırmazlar bunların istanbul subesıde mucahit yani bende kurturmus sayılmam :D abi

cemtascioglu' Alıntı:
yani ben geldim gördüm ordaki baskıyı adam canım landını satıp toyotaya gecti gene yaranamıyor ordan anlayın tarikat bunlar tarikat mumkun degil adama kullandırmazlar bunların istanbul subesıde mucahit yani bende kurturmus sayılmam :D abi

ne yapsın Barbaros ;D
sabır diliyorum kardeşime

vallahi ben LR yi satıp toyota aldım benlede uğraşıyorlar, mücahit ezelden toyotacı onlara dizelci diye uğraşıyorlar, Umut arabada yağ kullanıyor yakıt olarak diye adamı dövüyorlar falan filan ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
vallahi ben LR yi satıp toyota aldım benlede uğraşıyorlar, mücahit ezelden toyotacı onlara dizelci diye uğraşıyorlar, Umut arabada yağ kullanıyor yakıt olarak diye adamı dövüyorlar falan filan ;D ;D ;D
kürşat ım resimleri ne zamn atmaya başlıyacaksın yahu :smiley:

abi gelemedım butun hafta evde duvarları tırmaladım ben ne bok yedım diye ;D cuma aksam cıkıcaktım cok yorucu olur dıyede cıkamadım ama 29 ekimde bı kamp daha isterukkk ;D

tolgas' Alıntı:
abi gelemedım butun hafta evde duvarları tırmaladım ben ne bok yedım diye ;D cuma aksam cıkıcaktım cok yorucu olur dıyede cıkamadım ama 29 ekimde bı kamp daha isterukkk ;D
tolga cım o tarihte düğünümüz var yusuf evleniyor bekleriz davetiye cem de var düğünden de kampa kaçarız
;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR