Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 992,994
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Selam arkadaşlar..

Herkezin sağsalim evine gitdiğini duydum, çok sevindim..İyiki varsınız dostlar..

Etiketler

İsmail bey yeni aracınız hayırlı olsun..Aramıza hoş geldiniz..

bu arada faruk abıme ve cihanıma ayrıca minnet lerimi iletiyorum sudakı uyarısı için ben kapa gaz dere boyu gıdıyordum megersem ilerde 2 mt cukur varmıs ne kadar landcı olsamda gondermedıler sulara bolmadılar benı ha suda var takardım R ye çıkardım o kuyudan problem degilde ;D ;D

LAND ya :D
antalyadaki tum arkadaslara sonsuz tesekkurler bizi çok iyi ağarladılar çok çok eğlendik çok iyisiniz çok hepsinin melek gibi kalpleri var

Vay beee,ne hafta sonuydu ama ;D
Görüşmiyeli özellikle Cihan'ı ve Müco'yu çok değişik gördüm ;D ;D

Yok yok,anlatarak olmaz,yaşamak lazımdı ;D

Cihan,Eniştem,Faruk abim,Ahmet abim,Yusuf'um ... diye giden listedeki herkese çok teşekkürler :D

13-14 saat süren dönüş yolculuğu ;D ayrıca çok keyifliydi ;D
Müco'yu bu kadar çabuk eve ulaştırdığımız için ayrıca çok mutlu olduk ;D

Mücahit bugün sürekli bizi anmıştır, Erkan özelliklede seni. Kulakların çınlıyomu?

CDM-SUBARU' Alıntı:
Vay beee,ne hafta sonuydu ama ;D
Görüşmiyeli özellikle Cihan'ı ve Müco'yu çok değişik gördüm ;D ;D

Yok yok,anlatarak olmaz,yaşamak lazımdı ;D

Cihan,Eniştem,Faruk abim,Ahmet abim,Yusuf'um ... diye giden listedeki herkese çok teşekkürler :D

13-14 saat süren dönüş yolculuğu ;D ayrıca çok keyifliydi ;D
Müco'yu bu kadar çabuk eve ulaştırdığımız için ayrıca çok mutlu olduk ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
bu arada faruk abıme ve cihanıma ayrıca minnet lerimi iletiyorum sudakı uyarısı için ben kapa gaz dere boyu gıdıyordum megersem ilerde 2 mt cukur varmıs ne kadar landcı olsamda gondermedıler sulara bolmadılar benı ha suda var takardım R ye çıkardım o kuyudan problem degilde ;D ;D

LAND ya :D
antalyadaki tum arkadaslara sonsuz tesekkurler bizi çok iyi ağarladılar çok çok eğlendik çok iyisiniz çok hepsinin melek gibi kalpleri var

Çıkardın abicim elbette.. :p :D Onlar asıl ....Oradan çıkacağını bildikleri için göndermediler... :D :D ;)

Ulan sanki sebebi benim ;D
toplam 7 kere durduk ;D
Bi sayın bakalım,durma sebebinide hatırlayın bakıyım ;D

Üstelik iyidir bee,ne güzel dura dura,geze geze geldik işte ;D keşke daha geç çıksaydık Antalya'dan ;D

Mücooooo bacanaaaakkk "çok değişimişsin" yahu ;D Dahada değişme,biz seni böyle seviyoruz ;D

Can dostlar ayaklarınıza sağlık,sizler ile birlikteyken her şey çok keyifliydi..Renk kattınız yine bekleriz..

THE FARUK' Alıntı:
Can dostlar ayaklarınıza sağlık,sizler ile birlikteyken her şey çok keyifliydi..Renk kattınız yine bekleriz..

Evet Faruk ağbey inde söylediği gibi çok keyifli kahkahalı oldu,ayaklarınıza sağlık.......Allah muhabbetimizi eksik etmesin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR