cemtascioglu' Alıntı:cihanım bak geldım aslam gıbı sıkıntı yok 3 amıgo fılanda vs yok aslan gıbı kocum benım
ya arkadaslar 2 gun daha kalsam 10000 ne satardım benım arabayı bu antalyalılar ne tehlıkelı bır toyota tarıkatıdır anlamadım yaw valla zor kactım ;D
cihanülker' Alıntı:günaydın şimdi eren ile ayrıldık ,kamp yerinden daha yeni ofise geldim
BURAKKKK ÇOK DEĞİŞMİŞŞİN![]()
![]()
![]()
Bakkan' Alıntı:Cihannnnn, sanki sen hiç değişmedin ;D ;D ;D ;D ;D
Valla Antalya kampı süperdi, gelene kadar muhabbetini yaptık, hepimiz bitti diye biraz buruktuk ama yenilerini yaparız diye teselli bulduk. Antalya da bizi ağırlayan tüm dostlara ve tabiki katılarak harika bir ortam oluşmasına katkısı olan herkese teşekkürler.
cihanülker' Alıntı:her zaman bekleriz efendim ne demek , bu arada biz dün akşam tekrar yer değiştirip bir kamp daha attık erenle daha yeni döndük
cihanülker' Alıntı:her zaman bekleriz efendim ne demek , bu arada biz dün akşam tekrar yer değiştirip bir kamp daha attık erenle daha yeni döndük
altay41' Alıntı:gunaydin arkadaslar,
antalyadan donenler hos geldiniz,antalya da kalanlar gelemedigimiz icin uzgunuz,organizasyon icin gelenler adina ben den de tesekkurler,
nasil oldu diye sormuyorum bu ekibin oldugu yerde hersey guzeldir![]()
![]()
Bakkan' Alıntı:Ayrıca sizi buraya bekliyoruz, bayrama demiştin inşallah.
yavuz-çelikel' Alıntı:günaydın herkese.
tolgas' Alıntı:fotorafları videoları ekledınızmı benmı bulamıyorum![]()