Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 995,486

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

fissek' Alıntı:
4050kg civarı olması lazım ama yinede deneyerek görürsünüz,büyüklüğe gelince yeni model warm vinclerin ebatları küçültüldü.Ufak ebatta çok iş. ;)
doğru söylüyorsun , ebet küçük olup çekme gücü arması tercıh edilir ama ithalatçı ile (Bursa-EuroWinch) görüştüğümde tampon içine veta ARB tampon vinç yuvasına kulesiz vinç takılabildiğini söylediler.bu nedenle seçenek sayısı azalıyor.kala kala Warn XD 9000 kaldı. fiyatta diğerlerine göre daha makul 1.253 USD.....(Allahtan dolar. 1.4 seviyelerinde ....1.3 olunca almak lazım.. ;D ;D ;D) çekme 4.080 kg diyor....

BF Goodrich 285*75*16 lastik almak istiyorum.4 adet (5 adet degil ;D )

nereyi tavsiye edersiniz ? sanırım tanesi 400 gibi mi ??? yoksa daha fazla mı.

Ayrıca düşünüyorum da..
şu anda almak üzere oldugum ruhsatta lpg işli degil.Oysa 2-3 güne kadar da lpg taktırmak istiyorum.
iki defa ruhsat işi ile ugraşmamak için en pratik ne yapmalıyım.

tartarini marka lpg istanbulda en güvenilir iyi fiyata nerede yaptırabilirim.

ismail bey,
prince yada teleflex oneririm,
izmit te dusunurseniz bizim arkadas teleflex takiyor,ben yeni takdirdim,eski aracim vx80 e de teleflex takdirmistim bir dusunun
selamlar

mdr' Alıntı:
BF Goodrich 285*75*16 lastik almak istiyorum.4 adet (5 adet degil ;D )

nereyi tavsiye edersiniz ? sanırım tanesi 400 gibi mi ??? yoksa daha fazla mı.
yakın zamanda Kürşad ve ben Cooper STT M/T aldık...tanesi 450 gibi...genelde bu lastiği kullananlar memnun, asfalttan ziyade arazi ve çamur performansı çok daha iyi.....asfaltta da hız yapmadığımız sürece iyi...zaten 2200 devir 115-120 km civarı gidiyoruz...fazlası gaz bile olsa keseye zarar veriyor.. ;D ;D

Yaklaşık 2 ay önce Prince taktırdım, sorunsuz....3.500 gibi bir fiyattan 3.000'e düştüler....10 taksitte takıyorlar....72 litrelik simit tank taktırdım.stepne yerine..4 mm yekpare saç koruma yaptırdım, tankla arası ise en alt noktada 2 cm....125 tl gaz ile 275 km civarı yapıyorum...ilk çalışma benzinide hesaba katarsak 0.5 Tl gibi bir yakıt harcaması var.

tolgas' Alıntı:
antalya kampından 2 resim ;D kürşat abinin facebook una eklemıs ;D adamlar denize giriyolarmıs hava 2 dereceymiş ;D

:D :D :D

Bu fotoğraf hiç yabancı gelmedi nedense :smiley: çeken de güzel çekmiş yani... :smiley:

dun vx100 un lpg si takildi,bugun ilk offroad denememi yaptim
altinoluk yaylasi yerlerede hafif kar var,At lastiklerle biraz zorlandik ama ...

vx100 offroad 005.jpg

Altan bey,

LPG kitin hayırlı olsun..inşallah tam istedigin gibi olmuştur..

Topik çok sessiz bugün...Antalyadan dönen arkadaşlar galiba yorgunluk atmakla meşguller ;D ;D ;D

veya yediklerini sindirmekle meşguller :D :D :D

cihanım bak geldım aslam gıbı sıkıntı yok 3 amıgo fılanda vs yok aslan gıbı kocum benım

ya arkadaslar 2 gun daha kalsam 10000 ne satardım benım arabayı bu antalyalılar ne tehlıkelı bır toyota tarıkatıdır anlamadım yaw valla zor kactım ;D

altay41' Alıntı:
dun vx100 un lpg si takildi,bugun ilk offroad denememi yaptim
altinoluk yaylasi yerlerede hafif kar var,At lastiklerle biraz zorlandik ama ...

Hayırlı olsun Altan abi, yakıtta iyi olmuş. Arazi için güzel rakam.

cemtascioglu' Alıntı:
cihanım bak geldım aslam gıbı sıkıntı yok 3 amıgo fılanda vs yok aslan gıbı kocum benım

ya arkadaslar 2 gun daha kalsam 10000 ne satardım benım arabayı bu antalyalılar ne tehlıkelı bır toyota tarıkatıdır anlamadım yaw valla zor kactım ;D

Cem videolara bakılırsa efsane olmuş senin araç, Antalyalılar böyle bir aracı gelmişken geri göndermek istememiştir. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.