Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 990,323
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

dizel bj60 bulun bana temiz ve ucuz dellendim bende 10 numara yağ yakmak istiyorum ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
dizel bj60 bulun bana temiz ve ucuz dellendim bende 10 numara yağ yakmak istiyorum ;D
İste yeter.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-arazi-canavari-ihtiyactan-satiliktir-32882817/detay

Bubarada 10 değil, rica ederim, 5 numara yağ. O kadar kalas mı benim arabacığımmmm.

bu istanbuldaki güzel araç, bende gördüm ilanlarda ama bj yede bu para verilmez yahu o zaman bj yapmanın anlamı kalmaz.

Tempus' Alıntı:
bu istanbuldaki güzel araç, bende gördüm ilanlarda ama bj yede bu para verilmez yahu o zaman bj yapmanın anlamı kalmaz.
Bilemem ;D BJ'nin ucuz olduğu kanısına nerden vardın? ;D ;D ;D
80'den fazla hacim, full oynamaya müsait, full mekanik, en ucuz TYT parçası, üretilmiş en kalın kolum kadar akslar, 9.5 inç kamyon diferansiyeli (ön ve arka), yıllık 500-600 TL vergi, 25 krş/km tüketim, HD, AC ;D ;D ;)
Ucuza temiz 40 da yok 60 da yok. Olmaz da. 70 de yok ama hacim sıkıntısı var onun zaten, ki taptığım bir arabadır.

ben birgün vx80 i satarsam ve başka araç alırsam tek nedeni daha ucuza malettiğim bir off road aracı yapma isteğim olabilir onun dışında vx80 de bir arazi aracında olabilecek herşey var üstüne konfor ve lüks de var. 30 a vx80 alıyorken baya temiz, bj60 in temizi 20 lerde filan olursa bence makuldür, yoksa benim için anlamsızlaşan bir araç olur. bj60 ın temizi 30 ediyorsa vx80 leri ucuz bile satiyorlar ;D

Tempus' Alıntı:
ben birgün vx80 i satarsam ve başka araç alırsam tek nedeni daha ucuza malettiğim bir off road aracı yapma isteğim olabilir onun dışında vx80 de bir arazi aracında olabilecek herşey var üstüne konfor ve lüks de var. 30 a vx80 alıyorken baya temiz, bj60 in temizi 20 lerde filan olursa bence makuldür, yoksa benim için anlamsızlaşan bir araç olur. bj60 ın temizi 30 ediyorsa vx80 leri ucuz bile satiyorlar ;D
Keşke onla gelseydin Antalyaya ;D ;D ::smiley:

umutcelikel' Alıntı:
Keşke onla gelseydin Antalyaya ;D ;D ::smiley:

belden aşşağı vurma şimdi bende bj60 da olsa fiat multijetde olsa kendi arabamla gelicek halim yoktu , ayrıca uzun yolda benim aracım turbo dizellerden daha az yakıyor, senin gittiğin hızında 2 katı hızla gidiyor :D

Tempus' Alıntı:
belden aşşağı vurma şimdi bende bj60 da olsa fiat multijetde olsa kendi arabamla gelicek halim yoktu , ayrıca uzun yolda benim aracım turbo dizellerden daha az yakıyor, senin gittiğin hızında 2 katı hızla gidiyor :D
;D ;D ;D Evet teoride benden iki kat hızlı...Binebilirsen tabi ;D
çağlar' Alıntı:
adam gündelik kullanıyor 80 i gözüm.

senin gibi 0 kilometre şirket arabası yok, benzin beleş,gsm beleş ohh miss. ;D
;D ;D ;D ;D
Bi kerem 2006 Honda şirket arabam, hafta içi beleş sadece, hafta sonu kmde 30 krş ödüyoruz şirkete:smiley:))) Ama vergi ve bakım beleşşşşşş

ha evet birde ben 35 lastik arb donanımlı aracımla istanbulun bütün sokaklarında fink atiyorum , en dar yerlere girip çıkıyorum, en luks mekanlarda kamyon diil ağır abi muamelesi görüyoruz ;D

Tempus' Alıntı:
ha evet birde ben 35 lastik arb donanımlı aracımla istanbulun bütün sokaklarında fink atiyorum , en dar yerlere girip çıkıyorum, en luks mekanlarda kamyon diil ağır abi muamelesi görüyoruz ;D
Aaahahahahahahahahaahaaa ;D ;D ;D
Hayatta en son isteyeceğim şey, araba yüzünden 20 TL vale parası verince içinden anama küfür yemek ;D ;D
Memnunum ben kalsın ağır abi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR