İste yeter.Tempus' Alıntı:dizel bj60 bulun bana temiz ve ucuz dellendim bende 10 numara yağ yakmak istiyorum ;D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-autobull-toyota-land-cruiser-bj60-dizel/detayTempus' Alıntı:vallahi sonunda bende ya bj ci ya fj ci olabilirim
Tempus' Alıntı:vallahi sonunda bende ya bj ci ya fj ci olabilirim
Bilemem ;D BJ'nin ucuz olduğu kanısına nerden vardın? ;D ;D ;DTempus' Alıntı:bu istanbuldaki güzel araç, bende gördüm ilanlarda ama bj yede bu para verilmez yahu o zaman bj yapmanın anlamı kalmaz.
;D ;D ;Dçağlar' Alıntı:etmeyin ,yapmayın fzj80 i var o paraya ;D ;D
Keşke onla gelseydin Antalyaya ;D ;D :Tempus' Alıntı:ben birgün vx80 i satarsam ve başka araç alırsam tek nedeni daha ucuza malettiğim bir off road aracı yapma isteğim olabilir onun dışında vx80 de bir arazi aracında olabilecek herşey var üstüne konfor ve lüks de var. 30 a vx80 alıyorken baya temiz, bj60 in temizi 20 lerde filan olursa bence makuldür, yoksa benim için anlamsızlaşan bir araç olur. bj60 ın temizi 30 ediyorsa vx80 leri ucuz bile satiyorlar ;D
umutcelikel' Alıntı:Keşke onla gelseydin Antalyaya ;D ;D :![]()
umutcelikel' Alıntı:Keşke onla gelseydin Antalyaya ;D ;D :![]()
;D ;D ;D Evet teoride benden iki kat hızlı...Binebilirsen tabi ;DTempus' Alıntı:belden aşşağı vurma şimdi bende bj60 da olsa fiat multijetde olsa kendi arabamla gelicek halim yoktu , ayrıca uzun yolda benim aracım turbo dizellerden daha az yakıyor, senin gittiğin hızında 2 katı hızla gidiyor![]()
;D ;D ;D ;Dçağlar' Alıntı:adam gündelik kullanıyor 80 i gözüm.
senin gibi 0 kilometre şirket arabası yok, benzin beleş,gsm beleş ohh miss. ;D
Aaahahahahahahahahaahaaa ;D ;D ;DTempus' Alıntı:ha evet birde ben 35 lastik arb donanımlı aracımla istanbulun bütün sokaklarında fink atiyorum , en dar yerlere girip çıkıyorum, en luks mekanlarda kamyon diil ağır abi muamelesi görüyoruz ;D