yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
umut verdiğin linkteki araçları erdeme yollasana.sıyırdı iyiden iyiye.
umut verdiğin linkteki araçları erdeme yollasana.sıyırdı iyiden iyiye.
;D ;D ;D ;D ;D tam bana göreymiş ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dhsbasar' Alıntı:http://urun.gittigidiyor.com/1-43-TOYOTA-LAND-CRUISER-VX-R-YATMING_W0QQidZZ30360778
Çık biraz daha çıkk ağır abimmmm, GPS ile bir daha ölç. ;DTempus' Alıntı:Mücocan sen demedinmi şehir için 50 krş yakıyorum diye, ben şehir için 40-45 yakıyorum yahu. 35 lerle en fazla bende 50 yakarım heralde
Tempus' Alıntı:nedir bu toyotcılardan çektiğim toyota alıyoruz gene kurtulamıyoruz gidip LR alıcam tekrar ben ya ;D
bencede çık cnmmmm ben Antalya gibi yerde 600 krş yakıyorum hep uzun yol sayılır ;D ;D ;D ;Dumutcelikel' Alıntı:Çık biraz daha çıkk ağır abimmmm, GPS ile bir daha ölç. ;D
Peki bu 40 kuruşu benim arabanın 2 katı hızda giderken mi yakıyor yoksa benimkiyle aynı hızda giderken mi?Tempus' Alıntı:benim araba uzun yolda 40 krş u geçmez , alta iner üste çıkmaz isteyenle herşeyine iddaya girerimşehir içindede 50 krş a kadar yakıyor
;D ;D ??? ???umutcelikel' Alıntı:Peki bu 40 kuruşu benim arabanın 2 katı hızda giderken mi yakıyor yoksa benimkiyle aynı hızda giderken mi?