Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 989,948

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

mücahit bak üşenmedim senin için yazdım ha olurda lamban yanarsa diye.. 8)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62849.0

Geldimm..
turbo iyiymiş valla çok alakasiz birinin işi olursa ona bakariz alakasiz derken peynirci tayfasindan :smiley: ama araçda arka ek koltuklar yok hiç takilmamiş kumaş doşeme otomatik anten yok birde o km de turbo nasil?

Kurşat ya dostum nasil uzun yolda turbo dizelden az yakiyosun bana bir açiklasana şunu napcan kendinimi çektircen.

Çaglar eline saglik kardeşim yarin diger gun birde turkce yaparsin sen sunu ben cevitttirirsem şaçma şeyler çikabilir.

ben 80 getittim abd den oglana her yeri aciliyor turbo orj vinçli ama simdide kaplat diye tuttturdu aynı renk olacakmiş.

benimkinde bir işik yanmişti servisten mesut usta halletti tesisatin arasina girmişler ikaz verdi hemen

Mücocan sen demedinmi şehir için 50 krş yakıyorum diye, ben şehir için 40-45 yakıyorum yahu. 35 lerle en fazla bende 50 yakarım heralde

benim araba uzun yolda 40 krş u geçmez , alta iner üste çıkmaz isteyenle herşeyine iddaya girerim :smiley: şehir içindede 50 krş a kadar yakıyor

bız haybeye dızel almısız ozaman ya ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR