Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 989,726
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Bakkan' Alıntı:
İsmail Bey merhaba,
geçen bayram yalova-çınarcık-teşvikiye köyü-erikli yaylası-delmece yaylası-Kumla-Gemlik-Bursa hattını kullandım. Şeleleyi gezdim ve eriklide aişlecek bir mangal molası verdik harikaydı.
Yalovada bir buluşma ayarlayalım hem sizinlede tanışmış oluruz. Belki Toyota buluşmasıda oralarda düşünülebilir.

Burak Bey,inanın Yalova-Bursa taraflarını arazi araçları ile sizler benden daha çok gezmişsinizdir. :D

Şurada 3-4 yıl öncesine kadar 365 günün 340 günü eşekler gibi çalışıyordum.İnanılmaz bir tempo..inanılmaz bir yogunluk..Yaklaşık günlük 800-900 kişi ile ugraşıp 150 ton ürünle boguşan biriydim.

Çok şükür yeni yaşadıgımı hissetmeye başladım.

Tabii ki olur...neden olmasın..zaman ve şartlar uygun olursa.burada -marmaranın uygun olan her yerinde olabilir.

30-31 ekimde Ercovada buluşma var....Sakaryalı arkadaşlar düzenliyor..

Ben lpg ve lastik işini bitirirsem aracımla katılacagım..Burada buluşulabilir... ;D ;D

Etiketler

O zaman bakalım diğer arkadaşlar bişeyler düşlünüyordu. Yakında bir toyota buluşması olabilir.

mdr' Alıntı:
Burak Bey,inanın Yalova-Bursa taraflarını arazi araçları ile sizler benden daha çok gezmişsinizdir. :D

Şurada 3-4 yıl öncesine kadar 365 günün 340 günü eşekler gibi çalışıyordum.İnanılmaz bir tempo..inanılmaz bir yogunluk..Yaklaşık günlük 800-900 kişi ile ugraşıp 150 ton ürünle boguşan biriydim.

Çok şükür yeni yaşadıgımı hissetmeye başladım.

Tabii ki olur...neden olmasın..zaman ve şartlar uygun olursa.burada -marmaranın uygun olan her yerinde olabilir.

30-31 ekimde Ercovada buluşma var....Sakaryalı arkadaşlar düzenliyor..

Ben lpg ve lastik işini bitirirsem aracımla katılacagım..Burada buluşulabilir... ;D ;D

Bakkan' Alıntı:
Valla bende bir program yok, İstanbul da olursam cumhuriyet kortejine katılıcam. Bide 30 ekim yaşgünüm. ;D
Var mı bir düşüncen

Şimdilik bende de yok birşey, ama ailecek bir program yapmaya niyetliyim. Ailecek yapılacak programlara da katılabilirm :D

Doğum günün şimdiden kutlu olsun, nice mutlu yıllara.

Topikteki eski bilgilerden derlediklerime göre,

bugün LPG için Yusuf usta ile görüştüm.vx 80 lere ancak 75-76 lt tankın takılabilecegi..(yedek lastik yerine -alta ) siparişle geldigini ancak yarın bu konuda dönüş yapabilecegini söyledi.2-3 gün arasında monte edildigini alt saç korumayı da kendilerinin yapıp taktıgını iletti. 2300 tl gibi imiş.

Ama lpg kiti kendi markam harici takmıyorum diyor..
ne dersiniz ?

Yarın en arka sıra ikili koltugu söküp-yada söktürüp alacagım..

pratik nasıl yaparım...

ayrıca aracımda derinlemesine taban halıları ve Deri aksamlarda temizlik yapacagım..ne önerirsiniz..

Sedat çok teşekkürler.
Bende ailecek takılmak durumundayım. Antalya kampında krediyi tükettim
;D ;D

hsbasar' Alıntı:
Şimdilik bende de yok birşey, ama ailecek bir program yapmaya niyetliyim. Ailecek yapılacak programlara da katılabilirm :D

Doğum günün şimdiden kutlu olsun, nice mutlu yıllara.

İsmail Bey,
LPG konusunda söylenmesi gerekenleri söyledim ve forumda ilgili konularda okumuşsunuzdur zaten. Bundan sonra karar sizin. Hee sen ne yapardın derseniz, prins derim, zaten öylede yaptım. :D

mdr' Alıntı:
Topikteki eski bilgilerden derlediklerime göre,

bugün LPG için Yusuf usta ile görüştüm.vx 80 lere ancak 75-76 lt tankın takılabilecegi..(yedek lastik yerine -alta ) siparişle geldigini ancak yarın bu konuda dönüş yapabilecegini söyledi.2-3 gün arasında monte edildigini alt saç korumayı da kendilerinin yapıp taktıgını iletti. 2300 tl gibi imiş.

Ama lpg kiti kendi markam harici takmıyorum diyor..
ne dersiniz ?

29 ekimde yedigöller planlıyorum ama hava bozuk olursa gitmem o yüzden henüz dillendirmiyorum.

Bugün benim arabanın LPG beyni değişti, sonra bir baktık LPG alt tesisatinı döşeyen gerizekalı kimse, egsoz un yanından çekerek gelmiş, bazı yerde egsoz ile arası 2 cm. Ve aracın altı oturdugunda sürtmemesi imkansız. Bu güne kadar nasıl dikkat etmedim şaşırdım. Hemen söktürüp yeniden çektirdim. Birde 90 lt tankım var içi 60 lt lpg alıyor 125 e filan doluyor. Olcaytoda 77 lik tank var 72 litre filan alıyor 138 TL lik yakıt alıyor deliriyorum. Onada baktılar benim tankın duruş açısında sorun varmış düzelttiler.

Bir kez daha anladımki LPG de markadan daha çok işçilik önemli. Markada önemli tabi ama işçilik kesin iyi olmalı.

Kürşad, artık kimseye güven kalmadı.
Gaz alma kapasitesi bildiğim kadarıyla şamandırayla alakalı. Benimki oradan ayarlandı.
Bu arada bende yarın bir gaz ayarına uğrayacağım.

Tempus' Alıntı:
29 ekimde yedigöller planlıyorum ama hava bozuk olursa gitmem o yüzden henüz dillendirmiyorum.

Bugün benim arabanın LPG beyni değişti, sonra bir baktık LPG alt tesisatinı döşeyen gerizekalı kimse, egsoz un yanından çekerek gelmiş, bazı yerde egsoz ile arası 2 cm. Ve aracın altı oturdugunda sürtmemesi imkansız. Bu güne kadar nasıl dikkat etmedim şaşırdım. Hemen söktürüp yeniden çektirdim. Birde 90 lt tankım var içi 60 lt lpg alıyor 125 e filan doluyor. Olcaytoda 77 lik tank var 72 litre filan alıyor 138 TL lik yakıt alıyor deliriyorum. Onada baktılar benim tankın duruş açısında sorun varmış düzelttiler.

Bir kez daha anladımki LPG de markadan daha çok işçilik önemli. Markada önemli tabi ama işçilik kesin iyi olmalı.

Bu arada Olcayto abinin teorik olarak alması gereken 61-62 lt olmalı. %20 emniyet payı.

Kürşat şöyle bişey diyorlar ama doğrumu bilemiyorum, emniyet payından sonra pompa hava basıyormuş. Yani hava satın alınıyor deniyor. Ve gittin km aynı oluyormuş, buradan bağlantı kuruyorlar.
Ben her ihtimale karşı her zaman boş depoya 100 tl lik alırım LPG yi.

Tempus' Alıntı:
valla simit tanka 138 tl lik lpg aldı bugün

Bakkan' Alıntı:
Sedat çok teşekkürler.
Bende ailecek takılmak durumundayım. Antalya kampında krediyi tükettim
;D ;D

Ailecek gidelim hatta güzel bir otel yada pansiyon ayarlayalım, sizde hanımların gönlünü alın biraz. ;D

Olabilir Sedat, ama çok uzun yol gidemiyoruz şu an biliyorsun. ortada bişey olabilir.

hsbasar' Alıntı:
Ailecek gidelim hatta güzel bir otel yada pansiyon ayarlayalım, sizde hanımların gönlünü alın biraz. ;D

Bakkan' Alıntı:
Kürşat şöyle bişey diyorlar ama doğrumu bilemiyorum, emniyet payından sonra pompa hava basıyormuş. Yani hava satın alınıyor deniyor. Ve gittin km aynı oluyormuş, buradan bağlantı kuruyorlar.
Ben her ihtimale karşı her zaman boş depoya 100 tl lik alırım LPG yi.

Bunu bende duymuştum, hatta dikkat ettim bazı istasyonlarda pompadan dolduğuna dair tık sesi geldikten sonra düşük hızda basmaya devam ediyor.
Sonrasında da yaklaşık 7-8 litre daha almış gibi görünüyor.

Fakat böyle bir oyun olsa yakalarla r o istasyonu diye düşünüyorum. Çünkü çok merkezi yerlerdeki kalabalık istasyonlarda oluyor bu dediğim.

Bakkan' Alıntı:
Olabilir Sedat, ama çok uzun yol gidemiyoruz şu an biliyorsun. ortada bişey olabilir.

Bolu civarı olabilir. Belki sülüklügöl v.b.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR