Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Burak Bey,inanın Yalova-Bursa taraflarını arazi araçları ile sizler benden daha çok gezmişsinizdir.
Şurada 3-4 yıl öncesine kadar 365 günün 340 günü eşekler gibi çalışıyordum.İnanılmaz bir tempo..inanılmaz bir yogunluk..Yaklaşık günlük 800-900 kişi ile ugraşıp 150 ton ürünle boguşan biriydim.
Çok şükür yeni yaşadıgımı hissetmeye başladım.
Tabii ki olur...neden olmasın..zaman ve şartlar uygun olursa.burada -marmaranın uygun olan her yerinde olabilir.
30-31 ekimde Ercovada buluşma var....Sakaryalı arkadaşlar düzenliyor..
Ben lpg ve lastik işini bitirirsem aracımla katılacagım..Burada buluşulabilir... ;D ;D
Bakkan' Alıntı:İsmail Bey merhaba,
geçen bayram yalova-çınarcık-teşvikiye köyü-erikli yaylası-delmece yaylası-Kumla-Gemlik-Bursa hattını kullandım. Şeleleyi gezdim ve eriklide aişlecek bir mangal molası verdik harikaydı.
Yalovada bir buluşma ayarlayalım hem sizinlede tanışmış oluruz. Belki Toyota buluşmasıda oralarda düşünülebilir.
Burak Bey,inanın Yalova-Bursa taraflarını arazi araçları ile sizler benden daha çok gezmişsinizdir.
Şurada 3-4 yıl öncesine kadar 365 günün 340 günü eşekler gibi çalışıyordum.İnanılmaz bir tempo..inanılmaz bir yogunluk..Yaklaşık günlük 800-900 kişi ile ugraşıp 150 ton ürünle boguşan biriydim.
Çok şükür yeni yaşadıgımı hissetmeye başladım.
Tabii ki olur...neden olmasın..zaman ve şartlar uygun olursa.burada -marmaranın uygun olan her yerinde olabilir.
30-31 ekimde Ercovada buluşma var....Sakaryalı arkadaşlar düzenliyor..
Ben lpg ve lastik işini bitirirsem aracımla katılacagım..Burada buluşulabilir... ;D ;D