cemtascioglu
problem yok
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
bana uyar arkadaslar
bana uyar arkadaslar
;D ;D ;DTempus' Alıntı:Ahmet abi Cemi ararsan hep orda ;D ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:bukadar kişiyi bir arada bulmuşken tekrar sorayım aralık 10-11-12 tamamıdır tarih olarak ?????
ülennnnnn bu 8 kasım nerde çıktı ben nolcammmmmmmmmmmmmmmm ;D ;D ;Dcihanülker' Alıntı:hep beraber bir toplsnıp gülelim biraz yahu
cemtascioglu' Alıntı:burak ayarlıyarım beraber kısı sayısını fılan guzel bır organızasyon yaparım kardesım
cemtascioglu' Alıntı:burak ayarlıyarım beraber kısı sayısını fılan guzel bır organızasyon yaparım kardesım
olmasın olmasın sabah olunca kötü oluyor gündüz tekila çarpıyor abi seni ;D ;D ;D ;D ;D ;DCDM-SUBARU' Alıntı:Uygundur ,soğuk kar,çamur,ateş,kutsal üçleme,oohhh sabahlar olmasın![]()
bsayil' Alıntı:ülennnnnn bu 8 kasım nerde çıktı ben nolcammmmmmmmmmmmmmmm ;D ;D ;D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CDM-SUBARU' Alıntı:Hani konuşulmuştu bi ara,o taraflara gidelim,hem anadollu yakasında![]()
??? ??? ???CDM-SUBARU' Alıntı:Hani konuşulmuştu bi ara,o taraflara gidelim,hem anadollu yakasında![]()
bsayil' Alıntı:ülennnnnn bu 8 kasım nerde çıktı ben nolcammmmmmmmmmmmmmmm ;D ;D ;D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()