gelcem gelcem bişey alınır nasılsa ;D ;Dumutcelikel' Alıntı:;D ;D ;D
Sen gel alırız sana Ankaradan bi araba... :![]()
İsmail abicim hedef belli ama acele etmeden çözmek istiyorum dediğim gibi şişirilmemiş fiyatlarla bir alışveriş yaparız umarım ;Dmdr' Alıntı:Aynen katılıyorum..
il açtıgı fiyat 47.000 idi sanırım..düşe düşe geliyor.ehven fiyatta eger temizse alınır..
Barbaros bey..var mı bir proje ;D
Aynen abicim hiç acele etmiyorum o yüzden sabırlı davranıcam bu sefer ;Dmdr' Alıntı:Bu kadar zamandır..aracının satışı için bekledin...
bence kafana yatmayan aracı ve fiyatı bulmadan alma...bundan sonra....araç bir defa alınır...hoşuna giden araç alınır.. ;D Toyota alınırrrr..
İlk gelen alır!!bsayil' Alıntı:Aynen abicim hiç acele etmiyorum o yüzden sabırlı davranıcam bu sefer ;D
;D ;D ;D ;Dumutcelikel' Alıntı:İlk gelen alır!!
Araç resimlerde görüldüğü gibidir!!
;D ;D ;D
umutcelikel' Alıntı:İlk gelen alır!!
Araç resimlerde görüldüğü gibidir!!
;D ;D ;D
Yok lan benim araba diil konuştuğumuz ;D ;D ;Dçağlar' Alıntı:ben canlı gördüm ,resimlerden çok daha hoş ;D ;D ;D
estafurullah olurmu öyle şey ;D ;Dumutcelikel' Alıntı:Yok lan benim araba diil konuştuğumuz ;D ;D ;D
Beyfendinin kıçı çürürmüş benim arabada ;D
;D ;D ;D ;Divet satıldıçağlar' Alıntı:barbaros sattımı kand roveri?
bsayil' Alıntı:;D ;D ;D ;Divet satıldı
yok yok abi acele yok oturuyorum öyle köşemde sadece bendemi bi mercedes alsamçağlar' Alıntı:vay vay hayırlı olsun..acele etme ha bu sefer.koy parayı cebine sakin sakin bak. ;D ;D
Sanırım bi mercedes kaldı toyota dan başka.bsayil' Alıntı:yok yok abi acele yok oturuyorum öyle köşemde sadece bendemi bi mercedes alsam![]()