Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 992,275
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

ohooo burası kızışmış , yakında camel etabı gözüküyor galiba ne zaman haberimiz olsun :=)

Etiketler

ismail abi seni gergin gördüm bu aksam hayırdır mont listesi ve toyotacılardan silmşin kendn hayırdır agabey

mdr

Zerrer kadar deger vermedigim , sevmedigim insanlarla Hayatım boyunca aynı çatı altında olmadım..

İsmail beyin kendi başliginda paylaştigi yaziyi buraya taşidim. Kusuruma bakmayın.

orda birşey yazmadim bu camiada en tutucu kemik gibi takimiz kimse bizi kotu bilsin istemedim.
Rahmetlinin cenazesınde bunu butun Tr bunu gordu. ekip ordaydı gelemiyenlerde zaten antalya ekibini aradi.

Dun akşam bozulmus ismail bey anlaşilan keyfi bilir.
Konu lc olurca kimse alinca pişman olsun istemiyorum.
Bugun bir kardeşim için hiç segmedigim bir ortamda bir ssat çıngane pazarligi yaptim. hayirlisiyla alcam kardesime LC sini
bir diger LC ci abim için gittim parça kontrolu yaptim abime mahcup olmıyım diye nasipse hayirli olacak abim için

İsmail bey bütün TOYOTA LAND CRUISER ailesine zerre kadar deger vermiyosaniz dicek lafim yok.

RedlinE' Alıntı:
ismail abi seni gergin gördüm bu aksam hayırdır mont listesi ve toyotacılardan silmşin kendn hayırdır agabey

mdr

Zerrer kadar deger vermedigim , sevmedigim insanlarla Hayatım boyunca aynı çatı altında olmadım..

İsmail beyin kendi başliginda paylaştigi yaziyi buraya taşidim. Kusuruma bakmayın.

orda birşey yazmadim bu camiada en tutucu kemik gibi takimiz kimse bizi kotu bilsin istemedim.
Rahmetlinin cenazesınde bunu butun Tr bunu gordu. ekip ordaydı gelemiyenlerde zaten antalya ekibini aradi.

Dun akşam bozulmus ismail bey anlaşilan keyfi bilir.
Konu lc olurca kimse alinca pişman olsun istemiyorum.
Bugun bir kardeşim için hiç segmedigim bir ortamda bir ssat çıngane pazarligi yaptim. hayirlisiyla alcam kardesime LC sini
bir diger LC ci abim için gittim parça kontrolu yaptim abime mahcup olmıyım diye nasipse hayirli olacak abim için

İsmail bey bütün TOYOTA LAND CRUISER ailesine zerre kadar deger vermiyosaniz dicek lafim yok.
bu ne demektir???????? İsmail abinin bir açıklamsı vardır sanırım zira anladığım kadarıyla sebepsiz bu tarz bir uslup takınacak biri değil ya da 1-2 kişi için bütün camiaya sırt çevirecek

mücahit abi banada yardımcı olurmusun max. 2 seneye alırım diye düsünüyorum hesbıma göre nakit olarak düsündügüm için hiç krediye falan girmek istemiyorum cevremde herkes krediyle araba alıyor vs marka sonra bakıyorum 2 3 ay sonra pişmanlık sıkıntı vsvs...dediğim gibi aslında sadece sen degil burada lc a gönül vermiş herseyini bilen tecrübeli abilerimizden de yardım almak gerekiyo ki eminim bu güzel ortam benide en sonunda yapacak cruıser sahibi...allah o günleride gösterir insallah...

arkadaslar mdr nicli arkadasi fazla kafaya takmayin,burada olmak isteyen olur ,olmayan gider,ben yapim geregi bir ortama girerken yavas davranirim,insanlari tanirim,onlarin beni tanimasini beklerim,kafalama muhabbetin ortasina dalmam,bir insana da kanim kaynamissa kaynamistir,
bu arkadasla nerdeyese 1 saat tel ile konustuk aracini almadan once,oyle yap boyle yap filan,gitti araci aldi,
muhabbet sayfasina girdi,
ama yalova dan bursaya toyota bulusmasina gelmedi,madem toyotacilarla tanismak kaynasmak istiyordu,gelmeliydi
kendi sayfasina da yazdim,
kopruyu gecene kadar :mad: :mad:

ismail bey sanırım dünkü ihaleye çıkıcak araç muhabbetinde üstüne alındı, ama orda üstüne alındıysa bile Mücahit kötü bişey demedi, yada hakaret etmedi.

bu zerre kadar değer vermediğim insanlar mevzusunda durum hakkaten hepimizi içeren ve listeden adını silme boyutundaysa zaten selametle...

Hepimiz birbirimize bişekilde yardım etmişizdir,bu kadar alınacak bişey yoktu dün akşamki muhabbette.Zaten biz ona değil diğer arkadaşa yüklendiydik.
Demekki Kürşat a,Erkan a,Cem e yapılan muhabbetin 10 da 1i ona yapılsa neler olacak.

fissek' Alıntı:
Hepimiz birbirimize bişekilde yardım etmişizdir,bu kadar alınacak bişey yoktu dün akşamki muhabbette.Zaten biz ona değil diğer arkadaşa yüklendiydik.
Demekki Kürşat a,Erkan a,Cem e yapılan muhabbetin 10 da 1i ona yapılsa neler olacak.
benim arac ciksin ben de topic acacam "beni Al-tay im " diye ;D ;D rengi kirmizi da ;)

yahu nerde bu muhabbet bulamadım bi türlü bana da gösterin görmeden sallamak istemiyorum lütfen ;D ;D ;D

yoksa zerre kadar severim sizi hoyttttttt ;D ;D ;D ;D

al-tay ım ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR