bu ne demektir???????? İsmail abinin bir açıklamsı vardır sanırım zira anladığım kadarıyla sebepsiz bu tarz bir uslup takınacak biri değil ya da 1-2 kişi için bütün camiaya sırt çevirecekRedlinE' Alıntı:ismail abi seni gergin gördüm bu aksam hayırdır mont listesi ve toyotacılardan silmşin kendn hayırdır agabey
mdr
Zerrer kadar deger vermedigim , sevmedigim insanlarla Hayatım boyunca aynı çatı altında olmadım..
İsmail beyin kendi başliginda paylaştigi yaziyi buraya taşidim. Kusuruma bakmayın.
orda birşey yazmadim bu camiada en tutucu kemik gibi takimiz kimse bizi kotu bilsin istemedim.
Rahmetlinin cenazesınde bunu butun Tr bunu gordu. ekip ordaydı gelemiyenlerde zaten antalya ekibini aradi.
Dun akşam bozulmus ismail bey anlaşilan keyfi bilir.
Konu lc olurca kimse alinca pişman olsun istemiyorum.
Bugun bir kardeşim için hiç segmedigim bir ortamda bir ssat çıngane pazarligi yaptim. hayirlisiyla alcam kardesime LC sini
bir diger LC ci abim için gittim parça kontrolu yaptim abime mahcup olmıyım diye nasipse hayirli olacak abim için
İsmail bey bütün TOYOTA LAND CRUISER ailesine zerre kadar deger vermiyosaniz dicek lafim yok.
benim arac ciksin ben de topic acacam "beni Al-tay im " diye ;D ;D rengi kirmizi dafissek' Alıntı:Hepimiz birbirimize bişekilde yardım etmişizdir,bu kadar alınacak bişey yoktu dün akşamki muhabbette.Zaten biz ona değil diğer arkadaşa yüklendiydik.
Demekki Kürşat a,Erkan a,Cem e yapılan muhabbetin 10 da 1i ona yapılsa neler olacak.
Abi nereden çıkacak senin Al-Tay ın,çok gizemli oldu seninkide,bi resim falan yokmu abi.altay41' Alıntı:benim arac ciksin ben de topic acacam "beni Al-tay im " diye ;D ;D rengi kirmizi da![]()