Trafik Cezası...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan efe_41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,452

Etiketler
Ynt: Trafik Cezası...

Portatif bir çözüm bulmak lazım o vakit, araziye girerken takıp çıkışta tekrar sökülecek şekilde..

Ben sık sık Şile'ye gittiğim için hep yol uygulamasına denk geliyorum. Jeep'e hayranlıkla baktıkları için Jandarma şimdiye kadar bir şey demedi. Vinç ruhsata işli ama onuda soran olmadı. Yollarda polis filme de artık bir şey demiyor. Asıl sıkıntı muayenelerde her şey tam olmalı.

Film avrupada serbest. Burada bu işi yasaktan çıkaracaklar. Duyumların Tüv'den böyle aldım.

Sn.''bahcivankurt'' o bölgedeki hemen hemen herkesle arkadaş olsam dahi bence asıl neden off-road araçlarına Şile Jandarma ve Polis yabancı değil. Her sene Wrangler Cup ve Türkiye off-road şampiyonası o bölgede yapılıyor. Tüm arkadaşlarımızda rahat geziyor.

gecenin 22'sinde yokuşun altına (kahramanmaraştan afşin şehir girişi) radar kurup beyefendi hız nlimitini 3 km geçtiniz diyerek bana 165 ytl ceza yazan kahramanmaraş afşin polisine hürmetlerimi sunuyorum. 18 yıllık ehliyetimde sayenizde 3 park cezasının yanında hız cezası da oldu ya 3 km ile ne diyeyim..... saygıların en derini hürmetlerin en içteni sevgilerin en şiddetlisini sunuyorum sizlere.........acaba devlet adına hareket edenlerin yolunda giden namuslu vatandaşın canını sıkma özgürlüğü var da bizim mi haberimiz yok

ilk cezamı yedimmmmmm :D :D :D

bilenler vardır belki lüleburgaz dan 5 kilometre uzaklıkta olup lüleburgazın mahallesi olarak görünen durak mah. (istasyon) ve yoluda gayet iyi durumda olan bi yerde ilk cezamı radar yüzünden yedim

her ne kadar etrafında ev işyeri olmayıp sehirler arası yol gibi dursada ülkemin şehir içi olarak kabul ettiği yolda 64 le yakalandım :p
hiç acımadan 115i yazdılar

50 km/s hızla gitmenin çok saçma ve gereksiz olduğu bir yere radar koyarak milletin canını yakmayı soygunculuk olarak görüyorum

navaraextreme' Alıntı:
Benim okulun orda (yeditepe üniversitesi) bundan bi 5 - 6 ay önce kaldırımın üstüne park ettim diye aracıma ceza kesmişler !

Tamam hatalıyım ama önümde ve arkamda kaldırımın üstünde duran diğer jiplere kesmemişler onlar otoparkçıların park ettiği araçlarmış !!!

Malesef bizim okulun orda heryeri belediye yada mafya işgal etmiş arabanı dönüşteki göbeğe çıkartsan ordan bile park parası istenecek halde !!!

O akşam eve geldim ve aracın plakalarını söktüm ve ozamandan beri plakasız olarak geziyorum ki ön camımda bile 3 numara filim var bir allahın kulu durdurmadı ...

Geçen benim arabayı kaldırmak için çekici geldi ,bende yemek yiyordum karşıdaki restoranda yaklaşık 30 40 dakka uğraştı ama kaldıramadı. Arkasından polis geldi elinde ceza tutanağı ama plakalar olmadığı için kesemedi, daha sonra çekicili ekip geri geldi, o lastiğe takılan sarı dalgalardan getirmiş bi 10 dakka uğraştı onuda takamadı ve vazgeçip gittiler :smiley: Artık kafam rahat ! Ne olursa olsun bundansonra böyle ...
süpermiş :smiley: :smiley: bende deniycem

Tuv de yaptırdığım vizede aracın filimlerini hafif kusur kabul ettiler. Bende sordum " Cam filimlerine polis ceza yazabiliyor mu? " Cevap geldi " hafif kusurlara polis ceza yazabiliyor ve sizden tuv ün verdiği kusur oranlarının yazıldığı belgeyide isteyebilirler "

merhaba arkadaşlar 2011 12 ayında arkadaşım aracımı kaldırıma park etmiş çöp kamyonu gecemeyince zabıta trafik çekici aracın başına toplanmış arkadaş aracın başına gelmiş aracı teslim etmemişler.sahibi garajdan alsın demişler ve ben bekledim garaja geldi arac 45tl çekici parası ödedim 5 tl park parası dediler onuda ödedim trafiğe gittim onlarda 66tl yazdı onuda ödedim ve bugun aynı olay için belediye encümen karari ile 155tc evime ceza makpuzu getirmişler park etmenin cezasi hem belediye hem trafik ceza kesebilirmi.itiraz mı edeyim bilgisi olan var ise yanıt verirseniz sevinirim saygılar..

trendyman' Alıntı:
merhaba arkadaşlar 2011 12 ayında arkadaşım aracımı kaldırıma park etmiş çöp kamyonu gecemeyince zabıta trafik çekici aracın başına toplanmış arkadaş aracın başına gelmiş aracı teslim etmemişler.sahibi garajdan alsın demişler ve ben bekledim garaja geldi arac 45tl çekici parası ödedim 5 tl park parası dediler onuda ödedim trafiğe gittim onlarda 66tl yazdı onuda ödedim ve bugun aynı olay için belediye encümen karari ile 155tc evime ceza makpuzu getirmişler park etmenin cezasi hem belediye hem trafik ceza kesebilirmi.itiraz mı edeyim bilgisi olan var ise yanıt verirseniz sevinirim saygılar..
tc kanun ve insan hakları beyannamasine göre 1 suçtan dolayı 1 kişiye sadece 1 ceza verebilirler . belediyeye ceza makpuzunun fotokopisi ve itiraz dilekcenizle gidin 15 gün içinde size cevap vermek zorundalar eğer ısrarcı olunursa her 2 kurumuda mahkemeye verin kazanırsınız

selam
film cam belirli koyuluğu kadar muayenedende geçer fakat ön cam ve yan cam mutlaka yüzünüzü tanıtacak kadar açık olmalı malum eds ceza ve takiplerde gerekli film cam yerine renkli camı ruhsata işliyorlar fakat sizin ceza tamamen duygusal bence son yılllarda cezaya ödül geldi belirli oranda maaşa yansıyor anlayacağınız

ve son bombaları kırmızı ışıkta bekliyorlar kırmızıda ilk duranın ehliyetini alıp kemer cezası yazıp gönderiyorlar 20 saniyede hop mop diyene kadar

son olarak kemer takmanızda fayda var 15 km bunun savunması olamaz hele sizde hiç olamaz çünkü anlattığınız kadarıyla aracınız gerçekten nazarlık ve herkes dönüp bakıyordur siz sadece örnek olmak için dahi olsa kemeri takın ama trafik seze mutlaka takacak bir şey bulacaktır. kaçınılmazsa .... kanunu geçerli olacaktır

ruhsatta kamyonet yazan arkadasların dikkatine yada panelvan kullananlar
yol kenarlarına kurulan sabit kantarlara girmezseniz arkanızdan 3000 tl yi bulan ceza gelebilir
bu olay bir arkadasın basına geldigi icin bilgi vermek istedim

Durup dururkenmi kantara giriyorsun yani hergeçenmi kantara girecek?
Birde Hususi yazan araçlar var onlardamı kantara girecek?
Yani burda çelişki var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR