<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Transporter ile Türkiye - Yunanistan - İtalya</b><br />
<br />
Sevgili Arkadaslar;<br />
Ben her zaman soylerim,bu Takkeli Tayyip Hukumeti, memleketi Kominist Balkan Ulkelerinden daha beter etti,bunlari sizler yazmaga cesaret edemezsiniz,fakat be yazarim<br />
bu adamin niyeti memleketi tam bir DIKTATOR olarak yenotmek ve Iran modeli yaratmak,fakat ilerideki zamanda ondan hesap sorulacaktir.Neyse bu hukumeti Allah<br />
basimizdan alsin da bizler rahat edelim.Bizler Alanya/Mahmutlar kalisimizi noktalayarak yola ciktik,Cirali Olimpos'a geldik,sahane bir koy 20 km. sahil kum ve4 deniz her<br />
yerde kalinabiliyot,Milli Park 10 YTL,fakat ben deniz kenarinda bulunan ufak bir kampa girdim,bir gece kalip yola ciktik.Gelisimiz Finike uzeri Kas oldu,Kas kampa gittil<br />
35 YTL,kazik ve hic bir sey yok,Olimpos kampinge geldik,bize bir gurup gelecek Hollanda'li siz TURK ??? oldugunuzdan kalamazsiniz,fakat Tuvaletler arkasi size<br />
yer verebilirirz dediler,bende tabii actim agzimi yumdum gozumu,utanmaz serefsiz kisiler,Turk Turkun dostu dur,Anani Babani Hollandali veya Alman mi s.....ti<br />
de gavurlastin,fiat ta 25 YTL,aman bu Kas'ta bu kampa ugramayiz,sonra Kas cikisi bir kamping daha var Otelcilik Okulul isletiyor,o da 30 YTL sordu,hepsini Pas gecip geldik<br />
Kas Marinaya sahahne hem de bedava,tabii ki benim Camper de hersey var,beni goren geldi,herkeze yer verek 8 kisi geceledik,sabah gene yolculuk Fethiye'ye ugrayip <br />
erzak falan alarak geldik Katranci'ya,sahane kamp 10 YTL gecesi kampa yerlestik.Devami sonra.Selamlarla</div>