Trek 6500 ve 3700 Model Bisikletimi Satıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pixelyus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,836

pixelyus

ilkerkonuk
TREK 6500 VE 3700 (MAT SİYAH) BİSİKLETLERİMİ SATIYORUM
6500 DE ÇİZİK DAHİ YOKTUR. SIFIR GİBİDİR.
3700 DE UFAK TEFEK ÇİZİKLER MEVCUTTUR AMA SORUNSUZDUR.

6500 PİYASADA 990 EURO - BEN 1500 TL YE SATIYORUM.
3700 PİYASADA 340 EURO - 450 TL YE SATIYORUM

ALINCA PİŞMAN OLMAYACAĞINIZ TEMİZ BİSİKLETLERDİR.
İZMİR İÇİNE ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM.
DİĞER YERLER İÇİN MESAJ YAZABİLİRSİNİZ​
[/center][attachment=1]

TREK000.jpg

1188.jpg

3700.jpg

Etiketler
Ynt: Trek 6500 ve 3700 Model Bisikletimi Satıyorum

İyi günler...3700 duruyorsa, nerede görebilirim?

merhaba bisikletlerin kadro boylarını , komponentlerini ve model yıllarını yazarmısınız?

6500 17,5 inç SLR alüminyum kadro. deore xt aktarıcılar, bontrager lastikler ve çift katman alüminyum jant. 9luk kaset + 3lük aynakol. tüm parçalar bontrager alüminyum. frenler v-brake.

3700 16 inç. Alpha alüminyum kadro. shimano acera aktarıcılar. bontrager lastikler ve matrix katmanlı cantlar.7lik kaset + 3lük aynokol. sele borusu + sele+ gidon+boğaz bontrager. frenler v-brake.

bisikletler fabrika çıkış standartlarında. herhangi bir modifikasyon yapmadım.

bisikleti kütahyada görebilirsiniz. ya da buraya gelemezseniz fotoğraf yollayabilirim.
teşekkürler
ilker:smiley:

Merhaba ben bisikletten anlamam da forum üyesi olmayan bir arkadaşım 3700 ile ilgilendi.Son fiyatı nedir?(Nakit) Birde İzmir için elden teslim edilir demişsiniz nasıl teslim alınır.En kısa zamanda bilgi alabilir miyiz?Teşekkürler.(Fiyat bilgisi için özelden de cevap verebilirsiniz neticede ticari bir olay)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR