Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Trekking Grupları (Marmara)</b><br />
<br />
trekking için daha önce hiç yapmamış birisiyim sonbaharda organizasyonunuz varmı ve yanımda bulunması gerekenler veya almam gereken malzeemeler öneriler ne olabilir</div>
<br />
diğer başlıklarda sonbaharda başlanacağı söylenmişti ama hala ses yok :-(</div>
<br />
İstanbul ve çevresinde güzel etkinlikler oluyordu bu dönemde sanırım bir kopma oldu,,,<br />
tekrar bekliyoruz önceki etkinliklere pek katılamamıştım ama bu sene katılmak istiyorum<br />
bu 2 bayramı boş geçirmeyelim derim......</div>
<br />
bu hafta ilk olarak bir ballıkayalara gideceğiz.Ama ikinci gidişimizde bireysel katılımlar için haber vereceğiz.</div>
<br />
Arkadaşlar,<br />
<br />
İstanbul civarında bir Pazar yürüyüşü düzenlemek için çalışıyorum. En kısa sürede programı yayınlayacağız.<br />
<br />
Selamlar<br />
<br />
Efe</div>
<br />
Doğa yürüyüşü için mevsim ideal, sıcaklık manzara renkler çok hoş bu ara.... kaçmak gerek kaçmak...</div>
<br />
ekip ile şekip hazırlansın olalıp tek tip cıkalım kerevetine şu sonbaharda kırlara kırılmadan eskiler den etkinlik gelsin.selamlar.</div>
<br />
VALLA SULEYMAN BEY BEN VARIM AMA ONCEDEN IRTIBAT HALINDE OLALIM BISIKLET TURU DOGA YURUYUSLERI VEYA ARACLA DOGA TURLARI YAPALIM SOSYAL AKTIVITE OLSUN COK SEVERIM HABERIM OLURSA GELIRIM ARKADASLAR SAYGILARIMLA</div>
<br />
bir dahaki hafta için kesin olmamakla beraber arnavutköye balık tutmaya gitmeyi planlıyoruz.</div>