KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Fotoğraflar ve ortam çok güzelmiş çimensi yapının altında ne güzel çamur saklıymış gözüm çamura doydu valla araçlara doyumsuz çamur keyfi yaratmışsınız hendekli bölgeler yanardağ bölgesi gibi Lastiklerinize ve emeğinize sağlık.
Sevtap Hanım offroad da biraz içki gibi esasında durmayı bildikten sonra fazla problem yok. Burası dar orman yolu değil, açık arazi, riskli gördüğünüz yerin çevresinden dolaşabilme olasılığınız var o yüzden merak edebilirsiniz...
Benim yaratıkda çamura batmamak için arka lastikler havada dalmış ;D
orkun abi valla senin arabanın heybetini anladım abi canavar ki ne canavar can ın girdiği gölde acmat girse belkide cıkamazdı çok süper görüntüler keşke hep böle yerlere 1 kerede olsa gidebilsem : )
gültekin abi ya sen tamponıu felan kırmışsın ya benimde navara gibi uzun arabalara merğım daha fazla oluyor tamponu kırdığına göre off road yapmaya çalışmışsındır video yokmu be abi senin arabayı çok merak ediyorum : )
Çok Güzel Hareketler bunlar ))
Parkur süper, araçlar süper, ekip süper e tabiki mis köftede süper )
Çok güzel bir gün geçirmişsiniz, videolar ve fotoğraflar için teşekkürler
Hepinizin emeğine sağlık, sayenizde çamur gördük)
Mogzilla Ceyar,bugün Allah sana, asıl G300'ü yıkayan yıkamacıya kolaylık versin.. Benim Rubicon bugün killi topraktan tam 2 saatte kurtuldu. Alt yıkama, üst yıkama derken o vıcık toprağı çıkarana kadar yıkamacının anası ağladı..Sizin G 300 düşünemiyorum bile..Sen bir de torpidoya kadar balçığı sokmayı başardın ya helal olsun Eğer bu akşam G300 eve temiz gelmezse Nadir abi seni'' GHOST'' filmindeki gibi önüne oturtup, kilden vazo yapacak ! haberin olsun işin çok zor çok