Yüksel çok keyifli bir engel videosunu gönderdiğin.. Bu gibi fikirleri oluşturup belki de arazi de yerlerini kesin olarak belirlemek ve ölçekli olarak çizmek gerek.. Bu konuda arazi de keşif çalışmalarına katılabilir, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışabilirim... Bu arada fotoğraftaki araç senin mi?
Yukarıdaki gibi bir rampa yaptığımızı düşünürsek girişe şu tabelayı asmamız gereklidir..
Etaba girişler ücretlidir..Çıkışta çekici servis araçlarımız mevcuttur..Ambulans hizmetimizde mevcuttur..
Ben Gültekin kardeşime katılıyorum..Şahsen duyduğum sizin yaptığınız off-road deyil cambazlık diyen arkadaşlarımız var aramızda..Bunu söyleyen bir arkadaşımızın oraya girdiğini düşünemiyorum.. ??? ???
böyle bir projeyi hayata geçirebilecek olan arkadaşlara ve en önemlisi yer tahsisi yapacak firmaya teşekkürlerimizi sunmak az kalır diye düşünüyorum, destek için her ne gerekiyorsa ben de varım diyor ve güzel haberlerinizi bekliyorum
Arkadaşlar burası MOAB'da Lion's Back aslanın sırtı dedikleri ve yeryer 65 derece (yüzde değil) eğimi olan ve darlığı ile meşhur bir yerdir.... Etaba bizde 60 derecelik eğim koymayı planlıyoruz... rollcageli delikanlılar için :
arkadaşlar bir land cı olarak etaba 45 derece veya değişik açılarda merdiven ve su kanalları koysak güzel olur derim..
bi taraf suda bitaraf eğimde ilerlemek güzel olur. hem etaplarda off-road eğitimi verilebilir.. bi düşünce ???