Trial Etabı Oluşturmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 114
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,460
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Trial Etabı Oluşturmak

yuysal' Alıntı:
Orkun .Bu aralar bir sefer düzenliyecekseniz oralara doğru,gelip görmek isterim mekanı.

yüksel abi haftaya hafta içi yada hafta sonu bi gidip bakıcaz ama herkeze uyucak bi zaman ayarlamaya çalışıyoruz şuan için belli değil ama genel hattıyla haftaya..

Yaw bu ne güzel bir fikir ve düşünce..güzel olur ne demek şuna süper olur diyelim..Gültekincim aklına ve emeklerine sağlık..Ayrıca böyle güzel bir mekanını bizlere tahsis eden ÖKTEN ŞİRKETLER GURUBU'nada minnet borçluyuz..

Arkadaşlar aştınız iyice siz ;D Yakında Gezenbilir Off-road şampiyonası falanda düzenleriz bu gidişle ;)

Hatta yazınca aklıma geldi, GPS kullanmadan eski usul pusula ile falan yol bulmaya ve ormanda ilerlemeye yönelik hız değil sadece beceri odaklı bir yarış yapabiliriz aramızda :smiley:

birtane Landcida şuraya iki satir birşey yazsin! Hepsi ekspedisyonda heralde! Ankara Ankara duy sesimizi, Bu duyduğun Jeep'lerin headers sesleri.....

orkun abini fikrinin üzerine bişey eklemek istiyorum
1. 2. ve 3. etaptan oluşacaksa 2. ve 3. etaba imkan var ise su geçişleri koymak nasıl olur?

Zaten göletler var, su problemimiz yok, 3. etaba derin su geçişi konabilir, iyice derin ;) su seviyesi gölette çubuklarla işaretlenebilir, gölet çilişina mutlaka vinç bağlanacak sabit nokta hazirlamak lazim... birde wd40 standi ;)

Landcılar aportta bekliyor orkun merak etme sen, zamanı gelince sesleri çıkar ;)
Vinçsiz geçilebilecek etap olacakmı
Mesela landların test edildiği etap örnek oluştururmu

Walla emeği geçenlerin ellerine yüreklerine sağlık.. Ökten Şirketler Grubuna da teşekkürler.. Gültekin süper bir iş çıkartmışsın.. Benim de yapabileceğim birşey olursa seve seve katılırım..

yücel' Alıntı:
Landcılar aportta bekliyor orkun merak etme sen, zamanı gelince sesleri çıkar ;)

Yucelim Sen landci görünümlü Jeepcisin ;) bence 1. etap vinçsiz geçilebilmeli 2. Etap min 33' lastige göre olmali 3.etap ;) mogluk ve modifiyeli araçlar için, ama bunlari burda konuşalim fikir alalim diye konu açtik, her turlu yorum kiymetli bizim için...

Orkuncum o zaman ben japon görünümlü landcı ama ilk olarak jeepci oluyorum :smiley:
En son landcı olduğuma göre vardır bir hayır :smiley:
1. etaba kalaslar falanda konsa güzel olur
3. etap zaten kalas yerine class bir etap olur mog ve senin yaratık geçer bizde mangal yapıp sizi izleriz ancak :smiley:

Baya emek harcanacak zahmetli bir iş
Düşünen ve hayata geçiren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum
bugün sanayiye uğrayacağım orda olursan senide görürürüm orkuncum

Benim kafamdada bazı engel şekilleri var.Ama bunu burada yazarak ifade etmek zor.Mesela bir tanesi şu videodaki gibi,

th_PAJERO.jpg

Emeği geçen tüm arkadaşlara,dostlara şimdiden teşekkürler... Yardım gerektiğinde bir haber yeter......Çok heyecan verici bir haber ..TEBRİKLER....

Yüksel çok keyifli bir engel videosunu gönderdiğin.. Bu gibi fikirleri oluşturup belki de arazi de yerlerini kesin olarak belirlemek ve ölçekli olarak çizmek gerek.. Bu konuda arazi de keşif çalışmalarına katılabilir, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışabilirim... Bu arada fotoğraftaki araç senin mi?

arkadaşlar bir land cı olarak etaba 45 derece veya değişik açılarda merdiven ve su kanalları koysak güzel olur derim..
bi taraf suda bitaraf eğimde ilerlemek güzel olur. hem etaplarda off-road eğitimi verilebilir.. bi düşünce ???

hummer_tours_04.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri