Trial Etabı Oluşturmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 114
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,531
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Trial Etabı Oluşturmak

vaz geçilecek bi durum yok fakat bu ara bitürlü organize olup gidemedik herkezin işler çakışıyor ... bu hafta içi kısmetse gidilecek

Bu haftaiçi gidelim... ben bugun bile çalışıyorum :(

:smiley: Ayıp ediyorsun Farukcum epeydir görüşemedik zaten... haftaiçi uyar mı?

Merhaba haftaiçi giderseniz bu aralar bana uyar. Haberleşelim.

Arada şantiye de biryerler kazdırıp içine girip kalıyorum. ;D 4-5 tane iş makinesi var şu şantiyede. Siz projeleri yapın hendeklerin tepelerin bende burada uygulayabilirim. Ah işte istanbul yakınlarında olsam bu işler bitmişti size söyleyeyim.

acelemiz yok geç olsun güç olmasın tam anlamıyla bitsin fotoları eklerim yakında :smiley:

EVETTTTT Bizim çocuk bahçesinin birkaç fotoğrafını çektim :smiley: Şimdi Nezaman başlıyoruz organizasyonlara ??? Ben daha napayım ??? Gidip sadece şurdan geçelim burdan geçmeyelim demek kaldı herkeze ve her araca göre etap mevcut ilk başta ayrılan alan bu yetmezse arttırma imkanı var :smiley:

1.jpg

10.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Ayrıca içinde kaynak makinasından jeneratöründen kompresöründen taş motorundan full takımından tutun aklınıza ne gelirse içinde bulunan bir arkası karavana çevrilmiş as900 kamyon gezer serviste gerekirse kullanmamız için temin edildi ...

Tabi onlarca iş makinası da var batmak isteyenler için :smiley:

Kum, cakıl, kil, kaya, çim, bataklık vs... herşey mevcut orda :smiley: ayrıca extra olarak bi işmakinası lastiklerinden oluşan dağ var onlarıda kullanarak bi etap hazırlana bilir ...

Göletler yağmur suyundan oluşan "tatlı su" yapay göletlerdir tuz yok oda araçlar için çok iyi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri