L latif Yeni Üye Mesajlar 8 Tepkime Puanı 0 18 Ağu 2011 #1 Arkadaşlar merhaba TRTye 13 bölümlük seyyahname irfanın günlüğü adı altında karavancı belgeseli cekimine başladık,facebookta seyyahname irfanın günlüğü altında sayfa açtık sayfaya katılıp görüş ve önerilerinizi bekleriz saygılarımla Lütfü Cinoğlu
Arkadaşlar merhaba TRTye 13 bölümlük seyyahname irfanın günlüğü adı altında karavancı belgeseli cekimine başladık,facebookta seyyahname irfanın günlüğü altında sayfa açtık sayfaya katılıp görüş ve önerilerinizi bekleriz saygılarımla Lütfü Cinoğlu
i.güneş Zirve Mesajlar 3,402 Tepkime Puanı 60 Yaş 69 Yer Bursa Web www.ilhangunes.com.tr 18 Ağu 2011 #2 Ynt: TRTye karavan belgeseli Hayırlı olsun, takipteyim.
atiladi Zirve Mesajlar 4,684 Tepkime Puanı 166 Yer İstanbul 18 Ağu 2011 #3 Ynt: TRTye karavan belgeseli Kolay gelsin Lütfü, fragmanı seyrettim merakla bekliyoruz...Sadece "Latif" nikini anlayamadım, Latif Lütfü mü?...
Ynt: TRTye karavan belgeseli Kolay gelsin Lütfü, fragmanı seyrettim merakla bekliyoruz...Sadece "Latif" nikini anlayamadım, Latif Lütfü mü?...
L latif Yeni Üye Mesajlar 8 Tepkime Puanı 0 18 Ağu 2011 #4 Ynt: TRTye karavan belgeseli merhaba latif arkadaşlarım arasında kullanılıyor, Lütfü doğrusu demoyu beğendiğine sevindim iyi iş cıkartmaya calışıyoruz hoşcakal
Ynt: TRTye karavan belgeseli merhaba latif arkadaşlarım arasında kullanılıyor, Lütfü doğrusu demoyu beğendiğine sevindim iyi iş cıkartmaya calışıyoruz hoşcakal
taiga *** Mesajlar 2,266 Tepkime Puanı 33 18 Ağu 2011 #5 Ynt: TRTye karavan belgeseli Takipteyiz... Başarılar...
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,181 Tepkime Puanı 6,084 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 18 Ağu 2011 #6 Ynt: TRTye karavan belgeseli Yayına girmesini bekliyoruz.. Bu sezona yetişir umarım..
L latif Yeni Üye Mesajlar 8 Tepkime Puanı 0 19 Ağu 2011 #7 Ynt: TRTye karavan belgeseli Merhaba ekim sonu TRTde yayında olacak, karavan yaşantısıyla ilgili başınızdan gecen olayların katkısı olacaktır.Paylaşmanızı bekliyoruz.Saygılarımla Lütfü Cinoğlu
Ynt: TRTye karavan belgeseli Merhaba ekim sonu TRTde yayında olacak, karavan yaşantısıyla ilgili başınızdan gecen olayların katkısı olacaktır.Paylaşmanızı bekliyoruz.Saygılarımla Lütfü Cinoğlu
halilo11 Zirve Mesajlar 1,181 Tepkime Puanı 6 Yaş 54 Yer Bilecik ve Neuss / Almanya Web www.kurebel.de 20 Ağu 2011 #8 Ynt: TRTye karavan belgeseli hayırlı olsun merakla takip eyim