Truma Türkiye Distiribütörü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,198
Ynt: Truma Türkiye Distiribütörü

Truma kombi ve truma boiler türü ürünlerde gelir vede ulaşılabilir rakamlarda olursa tadından yenmez...

Etiketler

taiga' Alıntı:
Truma kombi ve truma boiler türü ürünlerde gelir vede ulaşılabilir rakamlarda olursa tadından yenmez...

Her türden ürünlerini getirmesine getirirler de ulaşılabilir rakamlarda mı olur artık orası biraz karışık... :D
Ama yine de gelmesi iyidir. :smiley:

Cavid Sezen

atiladi' Alıntı:
Önemli olan açılması deyil, satın alınabilecek düzeyde olabilmeleri.....Fazlada heveslenmeye gerek yok, bir çoğumuz için Uçuk kaçık rakamlı ürünlerinin müze gezer gibi gidip seyredileceği bir yer olacağı muhakkak.....Çoğumuza yine, eskilerinin peşinden koşmak durumunda kalacak....

Atilla merhaba,

Konuya yorumun dikkatimden kaçmış gecikme için kusura bakma,
sende eski karavancısın bilirsin karavan camı yada ocak,ısıtıcı,boiler bu gibi ürünlere ulaşabilmemiz için ya almanyada akraba eş dosta ricacı olunurdu yada tır şöförlerinle
ahbaplık kurma yolu aranırdı. Ürün elimize birşekilde ulaştığında montaj için usta aranırdı, çoğunlukla kulaktan kulağa falanca bu işi becerir türü referans verilirdi.

Ben 2007 yılında Truma E2400 modelini çok istediğim halde kimseye minnet etmemek için alamadım, oysa bugün Türkiye'de satış mağazası değil Temsilcilik açıldı ve
bu sayede her istediğimiz ürüne ulaşabiliriz,satınalırsan montaj,teknik hizmet ve yedek parça sıkıntımız olmayacak demektir.

Elbette ürünün fiyatı herkes için uygun olmayabilir ancak ihtiyacı olan,kalite performans fiyat mukayesesi yapan arkadaşlarımız açısından bakınca satınalmaya değer
bulanlar için önemli bir gelişme diye yorumluyorum.

Geçen hafta görüştüğümüz Firma Satış Müdürü Resul Doğan beyden özellikle rica ettim, ürünleri ile ilgili sorulara en yetkili ağızdan cevap vermeleri konusunda
mutabık kaldık, sanırım yakında teknik bilgi ve tanıtım konularında aramızda olacaktır.

Selamlar.

Merhaba arkadaşlar
Gezenbilir karavan Dünyasına geliş nedenim karavancı olmam sebebiyle değil,siz karavancı arkadaşlarımıza kendimi,firmamızı ve temsilcisi olduğumuz marka hakkında sizleri bilgilendirme amacıyla buradayım.
Ben Resul Doğan TERMOSA'nın kurucu ortağı ve satış müdürüyüm.Almış olduğum eğitim iç mimarlık olup aile şirketimiz TERMOSA A.Ş,dir.
Bundan sonraki süreçte tüm teknik ve ticari konularda sorularınız ve sorunlarınızla ilgilenmek üzere şahsen aranızda olacağım,ayrıca şartlar uygun olduğu sürece tüm gezi ve buluşmalarınızada katılma gayreti içinde olacağım.
Gezenbilir yönetimi ve karavan bölümü yönetimi arkadaşlarımıza bize gösterdikleri ilgi ve alaka içinde çok teşekkür ederiz..

Resul Bey, hoşgeldiniz!

Firmanız ve Truma temsilciliğiniz, size ve başta karavan camiası olmak üzere, yat, kara taşımacılığı.. sektörlerine hayırlı olsun. Bu alanda, önemli bir boşluğu dolduracağınız ortada. Bir muhatap bulmak, biz tüketiciler açısından çok önemli.

Cavid Sezen

Hoş geldiniz Resul bey,

Kulaktan dolma bilgiler yerine kaynağından bilgilenmek bizler için çok değerli, etkinliklerimizde sizleri aramızda
görmekten mutlu olacağız.

Selamlar.

gezmen' Alıntı:
Resul Bey, hoşgeldiniz!

Firmanız ve Truma temsilciliğiniz, size ve başta karavan camiası olmak üzere, yat, kara taşımacılığı.. sektörlerine hayırlı olsun. Bu alanda, önemli bir boşluğu dolduracağınız ortada. Bir muhatap bulmak, biz tüketiciler açısından çok önemli.

Cavid Sezen

cavit bey ilginiz için teşekkür ederim....Sizi ve tüm karavancı arkadaşları kahve içmeye bekleriz.....

güngör' Alıntı:
Hoş geldiniz Resul bey,

Kulaktan dolma bilgiler yerine kaynağından bilgilenmek bizler için çok değerli, etkinliklerimizde sizleri aramızda
görmekten mutlu olacağız.

Selamlar.

levent bey bir aksilik olmadığı müddetçe tüm gezi ve etkinliklerinize elimden geldiğince katılmaya çalışacağım....

selamlar..

Ürünlerle ilgili bilgi almak için arıyorum ancak telefonunuza ulaşamıyorum.
Sakıncası yoksa Trumatic S2200 sobanın fiyatını sormak istiyorum, Selamlar..

Resul Bey gezenbilir forum'una hoş geldiniz. Ben bu satırları cep telefonumdan yazarken servisteki Mahmut usta gece geç vakit olmasına karsi özveri ile çalışıp truma moverin montajını bitiriyordu.Yurt dışında hayranlıkla seyrettiğim bu aleti ülkemde karavanıma montajını yaptırabilecek olmaktan çok mutluluk duydum.Ayrica firma olarak ilginiz ve ödeme kolaylığınız beni oldukça memnun etti.Yarın akşam karavanı teslim alırken görüşmek üzere tekrar teşekkürler.

Büyük çoğunluğun gönlü Truma da iken ülkemizde bu ürünün satılmamasının çaresizliğini yaşamız bu gruba verdiğiniz güven çok önemli.Kampçılara ve şirketinize tekrar hayırlı olmasını dileriz.

mustafayetim' Alıntı:
Resul Bey gezenbilir forum'una hoş geldiniz. Ben bu satırları cep telefonumdan yazarken servisteki Mahmut usta gece geç vakit olmasına karsi özveri ile çalışıp truma moverin montajını bitiriyordu.Yurt dışında hayranlıkla seyrettiğim bu aleti ülkemde karavanıma montajını yaptırabilecek olmaktan çok mutluluk duydum.Ayrica firma olarak ilginiz ve ödeme kolaylığınız beni oldukça memnun etti.Yarın akşam karavanı teslim alırken görüşmek üzere tekrar teşekkürler.

Mustafa bey ilginiz için çok teşekkür ediyorum.MOVER SER montajınız bitimş bulunmakta.Çok büyük bir keyifle kumandayı elime alıp test ettim. şimdiden hayırlı olması dileğiyle.....

mayıstosböce' Alıntı:
Büyük çoğunluğun gönlü Truma da iken ülkemizde bu ürünün satılmamasının çaresizliğini yaşamız bu gruba verdiğiniz güven çok önemli.Kampçılara ve şirketinize tekrar hayırlı olmasını dileriz.

Bu sıcak karşılama ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum....

SELAMLAR...

yugun' Alıntı:
Ürünlerle ilgili bilgi almak için arıyorum ancak telefonunuza ulaşamıyorum.
Sakıncası yoksa Trumatic S2200 sobanın fiyatını sormak istiyorum, Selamlar..

Öncelikli olarak ilginize çok teşekkürler...
Şu anda internet sayfamızla hizmet vermekteyiz.linki buraya ekleyeceğim..
Telefon numaramızın doğruluğunu ordan teyit edebilirsiniz...

http://www.termosa.com/

Hafta sonu termosa firmasının montajını yaptığı truma mover kusursuz çalışıyor.Resul Bey ve ekibine tekrar teşekkürler....

http://www.youtube.com/watch?v=tZkZzG0xclE&list=HL1326098402&feature=mh_lolz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR