Ynt: Truma Türkiye Distiribütörü
atiladi' Alıntı:
Önemli olan açılması deyil, satın alınabilecek düzeyde olabilmeleri.....Fazlada heveslenmeye gerek yok, bir çoğumuz için Uçuk kaçık rakamlı ürünlerinin müze gezer gibi gidip seyredileceği bir yer olacağı muhakkak.....Çoğumuza yine, eskilerinin peşinden koşmak durumunda kalacak....
Atilla merhaba,
Konuya yorumun dikkatimden kaçmış gecikme için kusura bakma,
sende eski karavancısın bilirsin karavan camı yada ocak,ısıtıcı,boiler bu gibi ürünlere ulaşabilmemiz için ya almanyada akraba eş dosta ricacı olunurdu yada tır şöförlerinle
ahbaplık kurma yolu aranırdı. Ürün elimize birşekilde ulaştığında montaj için usta aranırdı, çoğunlukla kulaktan kulağa falanca bu işi becerir türü referans verilirdi.
Ben 2007 yılında Truma E2400 modelini çok istediğim halde kimseye minnet etmemek için alamadım, oysa bugün Türkiye'de satış mağazası değil Temsilcilik açıldı ve
bu sayede her istediğimiz ürüne ulaşabiliriz,satınalırsan montaj,teknik hizmet ve yedek parça sıkıntımız olmayacak demektir.
Elbette ürünün fiyatı herkes için uygun olmayabilir ancak ihtiyacı olan,kalite performans fiyat mukayesesi yapan arkadaşlarımız açısından bakınca satınalmaya değer
bulanlar için önemli bir gelişme diye yorumluyorum.
Geçen hafta görüştüğümüz Firma Satış Müdürü Resul Doğan beyden özellikle rica ettim, ürünleri ile ilgili sorulara en yetkili ağızdan cevap vermeleri konusunda
mutabık kaldık, sanırım yakında teknik bilgi ve tanıtım konularında aramızda olacaktır.
Selamlar.